Сезонний суп з гарбуза та каррі: Рецепти Едуарда Насирова

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Едуард Насиров розповів, як приготувати простий та пікантний суп із сезонних овочів.

Поділитися:

Які продукти потрібно вживати, щоб зберегти здоров'я печінкиФуд-блогер Едуард Насиров  у програмі «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування гарбузового супу з каррі. В Україні недооцінють смакові властивості гарбуза. І дарма, адже з цього бюджетного овоча можна приготувати ціле розмаїття страв: від пирогів до супа.

ГАРБУЗОВИЙ СУП - ІНГРЕДІЄНТИ

Гарбуз 500г

Цибуля 1шт

В’ялені томати 70г

Часник 2 зубчики

Чілі 1шт

Каррі 1ч.л.

Вершки 100мл

Вода 2 склянки

Оливкова олія 2ст.л.

Зелень, горіхи, насіння за смком

Сіль, перець за смаком

Як зміцнити імунітет за допомогою черемшіЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 страв, які урізноманітнять меню на Великий піст.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ГАРБУЗОВИЙ СУП З КАРРІ

1. Мілко подрібніть часник та цибулю. Подрібнені овочі вкиньте у каструлю смажитися на оливковій олії.

2. Наріжте гарбуз кубиками середнього розміру.

3. У каструлю до смажених овочів додайте шматочки гарбуза, каррі,чилі та томатну пасту. Перемішуйте протягом 4 хвилин.

Каррі – не лише надзвичайно смачна приправа, а ще й корисна. Куркума, яка входить до її складу покращує роботу печінки та очищає кров. – зауважив фуд-блогер.

4. Додайте сіль та влийте воду. Варіть протягом 15 хвилин.

5. До готового супу додайте в’ялені томати та вершки. Збийте суп блендером. 

6. Прикрасьте суп-пюре насінням гарбузу чи горішками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісна італійська паста з томатним соусом.

Такий пряний і неймовірно корисний суп стане чудовим доповненням Великого посту або ж просто урізноманітнить ваш раціон.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали  про плюси та мінуси щоденного вживання перших страв.

Зіркові новини

Всі відео

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю