Сезонний суп з гарбуза та каррі: Рецепти Едуарда Насирова
Едуард Насиров розповів, як приготувати простий та пікантний суп із сезонних овочів.
Які продукти потрібно вживати, щоб зберегти здоров'я печінкиФуд-блогер Едуард Насиров у програмі «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування гарбузового супу з каррі. В Україні недооцінють смакові властивості гарбуза. І дарма, адже з цього бюджетного овоча можна приготувати ціле розмаїття страв: від пирогів до супа.
ГАРБУЗОВИЙ СУП - ІНГРЕДІЄНТИ
Гарбуз 500г
Цибуля 1шт
В’ялені томати 70г
Часник 2 зубчики
Чілі 1шт
Каррі 1ч.л.
Вершки 100мл
Вода 2 склянки
Оливкова олія 2ст.л.
Зелень, горіхи, насіння за смком
Сіль, перець за смаком
Як зміцнити імунітет за допомогою черемшіЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 страв, які урізноманітнять меню на Великий піст.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ГАРБУЗОВИЙ СУП З КАРРІ
1. Мілко подрібніть часник та цибулю. Подрібнені овочі вкиньте у каструлю смажитися на оливковій олії.
2. Наріжте гарбуз кубиками середнього розміру.
3. У каструлю до смажених овочів додайте шматочки гарбуза, каррі,чилі та томатну пасту. Перемішуйте протягом 4 хвилин.
Каррі – не лише надзвичайно смачна приправа, а ще й корисна. Куркума, яка входить до її складу покращує роботу печінки та очищає кров. – зауважив фуд-блогер.
4. Додайте сіль та влийте воду. Варіть протягом 15 хвилин.
5. До готового супу додайте в’ялені томати та вершки. Збийте суп блендером.
6. Прикрасьте суп-пюре насінням гарбузу чи горішками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісна італійська паста з томатним соусом.
Такий пряний і неймовірно корисний суп стане чудовим доповненням Великого посту або ж просто урізноманітнить ваш раціон.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про плюси та мінуси щоденного вживання перших страв.