Які продукти потрібно вживати, щоб зберегти здоров'я печінкиФуд-блогер Едуард Насиров  у програмі «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування гарбузового супу з каррі. В Україні недооцінють смакові властивості гарбуза. І дарма, адже з цього бюджетного овоча можна приготувати ціле розмаїття страв: від пирогів до супа.

ГАРБУЗОВИЙ СУП - ІНГРЕДІЄНТИ

Гарбуз 500г

Цибуля 1шт

В’ялені томати 70г

Часник 2 зубчики

Чілі 1шт

Каррі 1ч.л.

Вершки 100мл

Вода 2 склянки

Оливкова олія 2ст.л.

Зелень, горіхи, насіння за смком

Сіль, перець за смаком

Як зміцнити імунітет за допомогою черемшіЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 страв, які урізноманітнять меню на Великий піст.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ГАРБУЗОВИЙ СУП З КАРРІ

1. Мілко подрібніть часник та цибулю. Подрібнені овочі вкиньте у каструлю смажитися на оливковій олії.

2. Наріжте гарбуз кубиками середнього розміру.

3. У каструлю до смажених овочів додайте шматочки гарбуза, каррі,чилі та томатну пасту. Перемішуйте протягом 4 хвилин.

Каррі – не лише надзвичайно смачна приправа, а ще й корисна. Куркума, яка входить до її складу покращує роботу печінки та очищає кров. – зауважив фуд-блогер.

4. Додайте сіль та влийте воду. Варіть протягом 15 хвилин.

5. До готового супу додайте в’ялені томати та вершки. Збийте суп блендером. 

6. Прикрасьте суп-пюре насінням гарбузу чи горішками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісна італійська паста з томатним соусом.

Такий пряний і неймовірно корисний суп стане чудовим доповненням Великого посту або ж просто урізноманітнить ваш раціон.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали  про плюси та мінуси щоденного вживання перших страв.