Повернення Тищенка та ревнощі дружини Бориса Джонсона: Євген Кошовий про нові концерти “Вечірнього Кварталу”

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 Євген Кошовий про нові концерти Вечірнього Кварталу у Сніданку з 1+1  – 1+1

На глядачів чекають не тільки гумористичні мініатюри про війну та реалії нашого сьогодення, а й щемливі музичні номери.

Поділитися:

11 та 18 березня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нових благодійних концертів «Вечірнього Кварталу». На глядачів чекають не тільки гумористичні мініатюри про війну та реалії нашого сьогодення, а й щемливі музичні номери.

Вечірній Квартал 1+1

До студії “Сніданку з 1+1” завітав художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий, щоб розповісти, чим цього разу “кварталівці” будуть дивувати.

“Деякі номери в нових концертах будуть трохи жорсткіші, ніж інші. Наприклад, Пригожин стоятиме навколішках та два зеки будуть над ним  знущатися. До нас повернеться Микола Тищенко з дипломатичної місії з Тайланду, буде Борис Джонсон, якого його дружина Керрі не пускає до України, ревнує і перевіряє телефон”, - поділився Євген.

MamaRika та KOLA 1+1

Також серед музичних номерів глядачі побачать виступи  хітмейкера MONATIK, випускниці «Голосу країни» Kola в дуеті з MamaRika, а також - Злати Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA,  CHEEV, гурту PROBASS HARDI.

Вечірній Квартал 1+1

Крім того, в одному з номерів візьмуть участь дочки Євгена Кошового - Серафима, та Юрія Ткача - Єлизавета.

“Дівчата вийшли на сцену разом з вокалістками “Жіночого Кварталу” Вірою, Лалі, Мартою, Еліною. Номер вийшов дуже зворушливим. Я думаю, що навіть чоловікам, які сиділи в залі, під час виконання цієї пісні було складно стримати сльози”, - прокоментував Кошовий дебют доньки у новому концерті “Кварталу”.

Вечірній Квартал 1+1

Також глядачі побачать зворушливий номер, в якому маленька дівчинка Даша з Харкова читає вірш для свого тата-захисника. Детальніше про цю історію читайте тут.

“Даша, не дивлячись на свій вік, дуже загартована. Вона читала свій вірш, як воїн”, - сказав художній керівник “Вечірнього Кварталу”.

Також в ефірі “Сніданку з 1+1” Євген розповів про притулок для тварин, який був відкритий за його сприяння:

“Ми відкрили притулок 3 березня в Ірпені в такому красивому місці - на березі річки. Всі вольєри для собак з терморегулятором – там тепло. Є ще окремий котобудиночок. Ми ще добудовуємо притулок, тому запрошую будівельні компанії, які мають бажання, долучитися до допомоги тваринам”.

Також  актор поділився історією однієї собаки. В притулку живе Лис, над яким познущалися окупанти.

“Рашисти замінували собаку, прострели хребет і кинули в яму, щоб той, хто буде його рятували, підірвався на міні. Для Лиса придбали спеціальний візочок, щоб він міг рухатися».

Дивіться нові благодійні концерти «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна» 11 та 18 березня о 19:30.

Новини по темі