Правила етикету на пляжі, які повинен знати кожен

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Правила етикету на пляжі, які повинен знати кожен
gettyimages.com

Експерт з етикету розповіла, як поводитися на пляжі.

Поділитися:

Знання правил поведінки знадобляться навіть на пляжі, якщо ви хочете відпочити без проблем для себе та оточуючих. Яких правил варто дотримуватися, релаксуючи на узбережжі — читай у порадах експерта з етикету Юлії Юдіної. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етикет у спортзалі: 12 правил поведінки, які соромно порушувати

1. Не брати на громадський пляж домашніх улюбленців. Існують спеціальні пляжі або місця, де можна відпочивати з домашніми тваринами, однак робити цього на людних пляжах не можна.

2. Стежити за поведінкою своїх дітей. Не потрібно кричати чи говорити настанови своїй дитині через увесь пляж, адже ти порушуєш спокій та відпочинок оточуючих.  

Яким би не був вік вашої дитини, одягай їм купальний костюм. 

3. Обирати купальник відповідно до вашого віку та фігури. Крім того, не бери із собою дорогих прикрас та не переодягайся у непризначених для цього місцях. 

За правилами етикету окуляри — не аксесуар, тому їх не носять на голові. 

4. Не переступати через відпочивальників. Рухаючись у напрямку водойми у людному пляжі, некоректно переступати через іншу людину. 

5. Не розмовляти голосно по телефону. Експерт зауважує, що у будь-якому людному місці, в тому числі й на пляжі, не можна голосно розмовляти по телефону. Якщо ж у тебе вже виникла необхідність взяти слухавку, говори тихо. 

Неприпустимо також голосно вмикати на пляжі свою музику та приносити з собою їжу із сильним запахом. 

Дізнавайся більше деталей у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Це моветон: Що не варто робити за столом

Фото: gettyimages.com

Новини по темі