Раміна Есхакзай в ефірі “Сніданку з 1+1” розкрила нові деталі про чоловіка зі зброєю, який їй погрожував в центрі Києва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У Сніданку з 1+1 Раміна Есхакзай розповіла про чоловіка зі зброєю, який їй погрожував у Києві - відео 1+1
Фото: @raminalalala

“По ньому відкрито ряд кримінальних справ”, - розповіла Раміна.

Поділитися:

Щодня з 7:00 до 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового шоу країни «Сніданок з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.

Вчора з журналісткою та блогеркою Раміною Есхакзай стався інцидент у Києві під час повітряної тривоги. Через порушення правил парковки її авто завантажили на евакуатор, а поки журналістка розбиралась у ситуації, до неї підійшов п'яний чоловік, нецензурно висловлювався на її адресу. Як зазначила Раміна, потім на відео вона побачила, що він був з пістолетом. Одразу про інцидент вона розповіла в соцмережах, але зараз ситуація набрала нових обертів. Докладніше про вчорашню пригоду і чоловіка, який погрожував Раміні розповіла в “Сніданку з 1+1”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог, економіст, філософ, маркетолог: телеведучі 1+1 розповіли хто вони за освітою

Раміна вже написала заяву в поліцію на кривдника за приниження чесності та гідності. Крім того, їй вдалось зʼясувати, що вже не вперше у нього проблеми з законом.

“Цей чоловік Козік Ігор Олександрович 1979 року народження. По ньому відкрито ряд кримінальних справ, і жодна справа не доведена до кінця, оскільки присутня корупційна складова”, - зазначила Раміна.

За словами блогерки, в 2021 році на Козіка було відкрито кримінальне провадження за нанесення тілесних ушкоджень. В нього заборгованість по аліментам більше 300 000 гривень. Також його позбавили дозволу на зброю, але він продовжує протизаконно носити її з собою.

“Проти нього навіть є кримінальне порушення за розбій.Також за статтею 187 Кримінального кодексу України частина 3 -  злочин проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування, погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів. Зараз в суді перебуває справа і повинні дати ухвалу на оголошення в розшук, тому що в нього є три місця знаходження. Він жодного разу не з'являвся на судові засідання. Людина зі мною себе так повела через те, що він жодного разу не був покараний”, - сказала Раміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Подоляк прокоментував початок контрнаступу в ефірі «Сніданку з 1+1» (відео)

В ефірі “Сніданку з 1+1” Раміна звернулась до тих, хто постраждав від цього чоловіка і попросила писати їй.

“Пишіть мені, будемо розбиратися, тому що, скоріш за все, мені він також буде погрожувати, оскільки вже були такі прецеденти. Я не буду зупинятися, будемо законним шляхом робити так, щоб такі люди були покарані”.

Прокоментувала журналістка і евакуацію авто під час повітряної тривоги, що є порушенням закону. За словами Раміни, вона сплатила штраф, але на гарячу лінію КМДА не телефонувала.

“Вчора такий був важкий день. Я розбиралася стосовно цього Ігоря, плюс жертви серед мирного населення в День захисту дітей, не до евакуатора було. Дійсно, це неправильно забирати машину під час повітряної тривоги, але я ж справді порушила. Це так співпало хвилина в хвилину теж почалася тривога”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Національному марафоні «Єдині новини» покажуть документальний проєкт «Останній бій» спеціальної кореспондентки ТСН Алли Хоцянівської

Ранок зі «Сніданком з 1+1» – це невичерпне джерело знань, свіжих актуальних новин та подій, що налаштовує на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі “1+1 Україна”, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі