У «Сніданку з 1+1» стартувала тематична рубрика «Плюсуй українську»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У ранковому шоу Сніданок з 1+1 відбулася прем'єра рубрики Плюсуй українську - 1+1

Рубрика реалізовується за підтримки платформи кіно та телебачення Київстар ТБ.

Поділитися:

У четвер, 1 червня, в ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1», що виходить на телеканалі 1+1 Україна, відбулася премʼєра тематичної рубрики, яка допоможе глядачам покращити знання з української мови. Серія сюжетів розроблена в межах проєкту 1+1 media  «Плюсуй українську», а також у партнерстві з платформою кіно та телебачення Київстар ТБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гріх не розмовляти найкрасивішою мовою світу", — актор Тарас Цимбалюк для проєкту "Плюсуй українську"

Рубрика виходитиме щочетверга в часовому слоті з 09:00 до 10:00. А допомагатиме усім охочим прокачати українську мову професійна акторка та зіркова тренерка Юлія Заремба. Так, у першому епізоді Юлія вийшла на вулиці Києва, аби перевірити знання жителів і гостей столиці. За кожну правильну відповідь учасники опитування отримували корисний подарунок від партнера — промокод на безкоштовний доступ до платформи Київстар ТБ.

Дивіться перший епізод на сайті 1+1:

Окрім серії пізнавальних сюжетів на ТБ, група 1+1 media готує добірки правил з української мови, наводить кращі переклади запозичених слів, проводить розбір діалектів та багато іншого у тематичній Telegram-спільноті. Канал «Плюсуй українську» доступний за цим посиланням.

Нагадаємо, що також у межах проєкту медіагрупа розповідає мотивуючі приклади, пов’язані з переходом на українську мову. Зокрема, на сайті телеканалу 1+1 доступні інтерв’ю героїв ініціативи: TikTok-блогера Андрія Шимановського, співачки LELY45, актора театру та кіно Тараса Цимбалюка, лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі, акторки театру, кіно та дубляжу Наталки Денисенко, ведучого «Сніданку з 1+1» та «Голосу країни» Юрія Горбунова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Плюсуй українську»: WAW та 1+1 media презентували відео про необхідність боротьби з культурною експансією рф

Основні майданчики проєкту – Facebook та Instagram 1+1 media, 1+1, WAW та МКІП, YouTube 1+1, сторінка проєкту в ТіkТоk та Telegram-канал, сайти ТСН.ua, УНІАН, Главред та 1+1, телеканали 1+1 Марафон, 1+1 Україна, ТЕТ та ПЛЮСПЛЮС. 

Новини по темі