Легкий і повітряний сніданок: рецепт скремблу з салатом коул слоу і крем-сиром від Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1 приготував не просто корисний сніданок, а справжній хіт у світі сніданків - найделікатніший, найніжніший скрембл з коул слоу салатом і крем-сиром.
Meat free day - світовий тренд, що набирає обертів серед прихильників здорового харчування. Він означає відмову від вживання м'яса на короткі періоди. Нещодавно вчені з Сіднею довели, що короткі перерви від вживання м'яса викликають позитивні зміни в нашому організмі. А отже, зараз саме час експериментувати з вегетеріанськими стравами. А особливо корисно вживати такі страви на сніданок, адже вони зазвичай є легкими та містять всі поживні компоненти для насичення енергією упродовж дня.
Одним з таких унікальних і смачних рецептів на сніданок став скрембл з коул слоу салатом і крем-сиром від Руслана Сенічкіна. Ця страва насичена клітковиною, корисними білками та вуглеводами, що точно подарує вам заряд енергії на весь день.
Інгредієнти:
Для скремблу:
- Яйця – 2 шт
- Сметана – 1 ст.л
- Крем-сир – 1 ст.л
- Сіль, перець – на смак
Для салату:
- Морква – 1 шт
- Капуста – 400 г
- Сметана – 50 г
- Гірчиця – 6 г
- Хрін – 6 г
- Петрушка – 10 г
- Сіль, перець – на смак
Приготування:
- Збити яйця вінчиком зі сметаною, додати сіль.
- Розігріти пательню і змастити олією, додати вершкове масло.
- Вилити яєчну суміш на пательню і швидко перемішати, аби скрембл вийшов повітряним.
- Викласти скрембл у миску і змішати з вершковим сиром.
- Нарізати соломкою моркву і капусту.
- Приготувати соус: змішати сметану, гірчицю, хрін. Додати сіль і перець.
- Змішати овочі з соусом, додати петрушку. Подавати разом із скремблом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке Чилбир: рецепт оригінальної яєчні по турецьки від Єгора Гордєєва