Легкий і повітряний сніданок: рецепт скремблу з салатом коул слоу і крем-сиром від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Рецепт скремблу з салатом коул слоу і крем сиром від Руслана Сенічкіна
Freepik
Поділитися:

Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1 приготував не просто корисний сніданок, а справжній хіт у світі сніданків - найделікатніший, найніжніший скрембл з коул слоу салатом і крем-сиром. 

Meat free day - світовий тренд, що набирає обертів серед прихильників здорового харчування. Він означає відмову від вживання м'яса на короткі періоди. Нещодавно вчені з Сіднею довели, що короткі перерви від вживання м'яса викликають позитивні зміни в нашому організмі. А отже, зараз саме час експериментувати з вегетеріанськими стравами. А особливо корисно вживати такі страви на сніданок, адже вони зазвичай є легкими та містять всі поживні компоненти для насичення енергією упродовж дня. 

Одним з таких унікальних і смачних рецептів на сніданок став скрембл з коул слоу салатом і крем-сиром від Руслана Сенічкіна. Ця страва насичена клітковиною, корисними білками та вуглеводами, що точно подарує вам заряд енергії на весь день. 

Інгредієнти:

Для скремблу:

  • Яйця – 2 шт
  • Сметана – 1 ст.л
  • Крем-сир – 1 ст.л
  • Сіль, перець – на смак

Для салату:

  • Морква – 1 шт
  • Капуста – 400 г
  • Сметана – 50 г
  • Гірчиця – 6 г
  • Хрін – 6 г
  • Петрушка – 10 г
  • Сіль, перець – на смак

Приготування:

  1. Збити яйця вінчиком зі сметаною, додати сіль.
  2. Розігріти пательню і змастити олією, додати вершкове масло.
  3. Вилити яєчну суміш на пательню і швидко перемішати, аби скрембл вийшов повітряним.
  4. Викласти скрембл у миску і змішати з вершковим сиром.
  5. Нарізати соломкою моркву і капусту.
  6. Приготувати соус: змішати сметану, гірчицю, хрін. Додати сіль і перець.
  7. Змішати овочі з соусом, додати петрушку. Подавати разом із скремблом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке Чилбир: рецепт оригінальної яєчні по турецьки від Єгора Гордєєва

Новини по темі
Всі новини