Режисер "Орла і Решки" Євген Синельников, який врятувався з окупованого Гостомеля, розповів про проєкт для переселенців та майбутнє "пишне весілля"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Режисер та ведучий популярного тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников розповів у "Сніданку. Онлайн" чим займається після того, як йому з сім'єю вдалося вибратися з окупованого Гостомеля.

Поділитися:

Євген Синельников на відеовключенні зі "Сніданком. Онлайн" у рубриці "Щоденники війни" розповів, чим займається зараз, після успішної евакуації з Гостомеля, та що першим планує зробити після перемоги України у війні з росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Страх з’являвся у моменти тиші», – у «Щоденниках війни» історія евакуації з окупованої Бучі

З першого ж дня війни, з 24 лютого, Євген з сім'єю опинився в епціентрі воєнних подій: у власному будинку у Гостомелі. 2 тижні дорослі та діти перебували під пекельними обстрілами без зв'язку із зовнішнім світом, але потім все ж наважилися скористатися зеленим коридором і евакуюватися. Про останній день мирного життя Синельников згадує:

"23 лютого я з командою затверджував пілотний випуск нового проєкту".

А вже наступного дня почалося пекло: біля дому постійно лунали постріли, падали бомби, ракети, сам будинок було пошкоджено ворожими снарядами. "В гості" до Синельникова "завітало" близько 20 ворожих окупантів, і дорослих та дітей в будинку врятувало лише те, що один з них впізнав ведучого і навіть попросив автограф. Про цей момент абсолютно сюрреалізму Синельников розповідає:

"Я давав автограф під дулом ворожої гвинтівки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоденники війни. Алевтина Швецова виїхала з Маріуполя під обстрілами і провезла український прапор через 17 російських блок-постів

У себе в Instagram Євген Синельников виклав відео, змонтоване за час перебування в окупації, підписавши його словами:

"Наші два тижні. Наш Гостомель. Наша сім’я".

Нарешті цей жах позаду, і Євген разом з сім'єю у безпечному місці, і навіть вже готує нові робочі проєкти. Про це Синельников розказує:

"Зараз ми в безпеці, займаємося пошуком житла, намагаємося облаштувати свій побут і робимо новий проєкт. Ми хочемо запустити проєкт про переселенців і для переселенців: про українців, які вимушено покинули нашу державу. Розповідати про різні країни, як українцям там живеться, які там є правила, як їх приймають, як туди доїхати, скільки грошей для цього потрібно".

Також у цьому новому проєкті Євген Синельников вбачає дуже важливу місію:

"Треба розповідати світові, що українці – це культурна нація, що вони вимушенці біженці. Вони тікають з країни не через те, що хочуть, а через війну. Майже всі мої знайомі чекають, щоб повернутися і відбудовувати свою країну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Україна воює за незалежність усього світу», – суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський ексклюзивно у «Сніданку. Онлайн»

Євген Синельников впевнений, що перемога точно буде за нами. А ще розповідає, що нарешті почав відходити від кошмару перебування в окупації, і навіть почав нормально спати і бачити сни. І це сни про кінець війни і нашу перемогу.

"Мені вже майже тиждень сниться перемога, різна. То розквітають квіти, то я з кимось б'юся і перемагаю, то мені наснився величезний концерт, свято Пермоги", – ділиться з глядачами Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 березня відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar

Перемоги Синельников дуже чекає, оскільки саме під час війни освідчився своїй коханій. Про те, чи планує пара святкувати цей шлюб, Євген каже:

"Звісно! У мирний час буде велике пишне весілля. Хочу пишне, багате, класне, мирне весілля!"

Сюжети та коментарі експертів на найактуальніші теми сьогодення, а також включення відомих людей дивіться щодня з 10:00 до 13:00 у "Сніданку.Онлайн": на Ютуб-каналі програми та на телеканалі ТЕТ на ТБ.

Новини по темі