Трендовий сніданок, який підірвав Мережу: простий рецепт ніжного сендвіча з тунцем від Єгора Гордєєва

Що може бути краще зранку, ніж чашка улюбленої кави? Хіба що, якщо на сніданок у вас смачний сендвіч з тунцем.
Поснідати за кілька хвилин або взагалі цього не зробити. Сучасний ритм життя часто заважає нам зранку насолодитися смачним сніданком. І це дарма, адже день потрібно починати правильно. Тож пошук простих, але водночас смачних рецептів сніданку часто стає справжнім викликом.
Але навіть у цьому випадку в пригоді стають тренди! Одним з останніх, який попри свою не новизну впевнено займає лідерські позиції серед легких рецептів сніданку — це сендвіч з тунцем.
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився своїм рецептом трендового сендвіча з тунцем, який здивує вас ніжним смаком і простотою приготування. Цей рецепт став справжнім хітом серед глядачів та ідеальним вибором для всіх, хто любить готувати швидко та головне — зі смаком.
Що знадобиться
- Хліб (скибка) — 2 шт.
- Вершкове масло — 10 г
- Солоний огірок — 1 шт.
- Тунець (консервований) — 2 ст. л.
- Вершковий сир — 1 ст. л.
- Твердий сир — 50 г
- Французька гірчиця — 1 ч. л.
Як приготувати
- Злегка змажте одну сторону кожної скибки хліба вершковим маслом та підсмажте на сковорідці.
- Змішайте тунець, солоний огірок та вершковий сир.
- Коли хліб підрум'яниться, викладіть на одну зі скибок хліба начинку з тунцем та посипте зверху натертим твердим сиром.
- Накрийте другою скибкою хліба, притиснувши сендвіч.
- За бажанням можете ще злегка підсмажити сендвіч на сковороді до появи хрусткої скоринки.
- На готовий сендвіч зверху додайте французької гірчиці.
Єгор Гордєєв зазначив, що секрет цього сендвіча в ідеальному балансі смаків: солонуватий тунець, ніжний вершковий сир і пікантна гірчиця створюють гармонійний мікс, який захочеться повторити знову і знову. Тож спробуйте і ви!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З омлетом і прошуто: рецепт вишуканої канапки від фронтового шеф-кухаря