З омлетом і прошуто: рецепт вишуканої канапки від фронтового шеф-кухаря

Рецепт канапки на сніданок з омлетом, прошуто і грибним соусом
Getty Images
Поділитися:

Професійний шеф-кухар і піцайоло Віталій Колошиць, поділився рецептом оригінальної канапки з яєчним омлетом і салатом із квашеної капусти.

Віталій Колошиць - професійний шеф-кухар і піцайоло. З початку повномасштабного вторгнення він став готувати піцу на фронті для захисників, а ще створив власний рецепт унікального хліба, з якого і зробив цю саму канапку в ефірі Сніданку з 1+1 разом із Валентиною Хамайко. Ця канапка – ідеальний вибір для сніданку, перекусу чи навіть святкового столу.

Інгредієнти: 

  • Хліб пшеничний - 120г
  • Масло вершкове - 40г
  • Крем-соус з білих грибів - 30г
  • Яйця курячі - 3шт.
  • Шовдар карпатський або прошуто - 15г
  • Капуста квашена -  80г
  • Сіль та перець -  на смак

Приготування: 

  1. Підсмажити на вершковому маслі грінку хліба.
  2. Викласти його на тарілку і намастити грибним соусом.
  3. Збити яйця і підсмажити з них омлет на пательні, постійно помішуючи.
  4. Викласти омлет на грінку і зверху додати прошуто.
  5. Доповнити страву салатом із квашеної капусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсмачніша італійська паста: простий рецепт приготування фетучині з соусом песто

Новини по темі
Всі новини