Сніданок з 1+1 переїжджає до студії просто неба

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 переїжджає до студії просто неба

Улюблене ранкове шоу не перестає дивувати!

Поділитися:

Відсьогодні, 3 серпня, випуски ранкового шоу Сніданок з 1+1 виходять одразу з двох локацій. Окрім звичної студії команда проекту облаштувала затишну терасу просто неба із мальовничою панорамою на ранковий Київ. Нову локацію відкрила вся зіркова четвірка ведучих Сніданку з 1+1 - Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

На відкритому майданчику окрім гостьової зони з’явилась і літня кухня, де сьогодні ведучі разом із професійним барменом приготували легкі літні коктейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуцулка Людмила: Барбір поділилася світлинами з мальовничих Карпат

«Цього року літо проходить дуже швидкими темпами – не встиг закінчитися сезон дощів, як вже минуло 2 місяці. Тому ми вирішили вхопити літо «за хвіст» і провести його останній місяць на свіжому повітрі. Нам настільки сподобалося там працювати, що вирішили не обмежуватися календарними рамками і хочемо максимально продовжити літню атмосферу, наскільки буде дозволяти погода. Отже, плануємо залишитися тут до перших холодів», - розповідає про задум директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна. 

Тим часом Сніданок з 1+1 продовжує давати корисні поради про безпеку на дорозі від Павла Черепіна та юридичні консультації від Лаврентія Царука, ділитися правилами здорового харчування від Лори Філіпової та особливостями етикету від Юлії Юдіної. А також уся країна спостерігає за процесом схуднення ведучої Нелі Шовкопляс під наглядом дієтолога Наталії Самойленко. За 4 тижні ведуча вже скинула 9 кг зайвої ваги, аби попередити ризик цукрового діабету.

 

Новини по темі