Неля худне: Шовкопляс розповіла, що їсть під час дієти

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча розповіла, яка їжа допомагає їй схуднути.

Поділитися:

У Сніданку з 1+1 триває проект Неля худне. Нагадаємо, нещодавно ведуча ранкового шоу Неля Шовкопляс зізналася, що змушена позбавитися від зайвої ваги через ризик цукрового діабету. Тож наразі вона активно працює над собою – займається спортом та дотримується дієти. Секретами схуднення вона ділиться з глядачами Сніданку. А це справді дієві поради, адже за чотири тижні ведуча вже скинула 9 кг зі своїх 90-та.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля худне: Скільки кілограмів скинула ведуча Сніданку за перший тиждень дієти

Днями Неля Шовкопляс запросила додому знімальну групу Сніданку та показала, чим тепер харчується.

СНІДАНОК

«Мій ранок уже традиційно починається з води з лимоном і сьогодні я не на ефірі, вдома, тому маю можливість провести час із дітьми, а також показати вам, чим я харчуюся вдома. Ми з дітьми снідаємо зазвичай по-різному. Наприклад, Тімоха полюбляє сир, а Матвію приготувала яєчню. Але я за своїми правилами маю їсти на сніданок варені яйця і салат», — розповіла  Неля.

Окрім варених яєць, вона можна обрати нежирний сир або варену рибу. Але порція не повинна перевищувати 450 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

ОБІД ТА ПЕРЕКУС

 «На обід я собі зварила суп — овочевий з грибами. Це те, що дозволено не лише дорослим, а й діткам. Готується доволі швидко. Калорій мало, а насправді дуже-дуже смачно і поживно», — говорить ведуча.

Окрім супу, на обід Нелі можна з’їсти м'ясо птиці або рибу, а також овочі. Цей прийом їжі не повинен перевищувати 450 г.

На перекус Неля з’їдає не більше 40 г горіхів.

ВЕЧЕРЯ

А ось вечеря Нелі складається з овочів та білків. Наприклад, риби, курятини, грибів або сиру. Обсяг порції – не більше 300 г. Усе, що з’їла за день, Неля, за порадою дієтолога, записує у спеціальний щоденник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс показала, якою була 5 років тому

Новини по темі