«Сніданок з 1+1» та «Сніданок Вихідний» повертаються додому – відтепер дивіться найпопулярніше ранкове шоу на телеканалі «1+1 Україна»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Сніданок з 1+1» та «Сніданок Вихідний» повертаються додому – відтепер дивіться найпопулярніше ранкове шоу на телеканалі «1+1 Україна»

Зустрічайте улюблені шоу!

Поділитися:

Зустрічайте «Сніданок з 1+1» та «Сніданок Вихідний» на телеканалі «1+1 Україна». Починаючи з 24 грудня, улюблені ведучі Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко та Олександр Попов, Юрій Горбунов, Ігор Циганик та Костянтин Грубич чекають глядачів на затишні сніданки на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24 грудня телеканал 1+1 Україна стане доступний для всіх українців

В грудні група 1+1 media, керуючись великим запитом від глядачів, партнерів та рекламодавців, прийняла рішення запустити оновлений телеканал 1+1 Україна, що мовитиме на частотах 1+1 International. Таким чином, поміж інших каналів, у групі здійснюватимуть мовлення телеканал 1+1, який залучений до створення загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», 1+1 Україна, який забезпечуватиме розважальним контентом українців в Україні, та 1+1 International, що орієнтований на міжнародну аудиторію. 

В 1+1 media інформують, що такі зміни зумовлені реаліями повномасштабної війни та викликами, з якими стикається медіасфера в умовах воєнного часу. Своєю чергою, 1+1 media діє відповідно з чинним законодавством України. 

Програмна сітка телеканалу 1+1 Україна складатиметься з телевізійних продуктів, що створювалися групою роками, – зокрема, проєктів «Сніданок з 1+1», ЖВЛ тощо, також глядачі матимуть змогу переглядати на телеканалі улюблені різножанрові телесеріали, в тому числі українські та турецькі, світові кінохіти від мейджорських студій та багато іншого контенту. 

Флагманський телеканал групи – 1+1 – й надалі виконуватиме надважливу функцію, що стосується інформаційної оборони України в умовах воєнного часу, та спільно з командами Телевізійної Служби Новин та інших структурних підрозділів забезпечуватиме мовлення свого слоту в межах телемарафону «Єдині новини».

Долучитися до перегляду 1+1 Україна можна на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT та в усіх кабельних мережах і Т2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Сніданку з 1+1» Кошовий та Оруджова розповіли про різдвяний «Вечірній Квартал» та плани на 2023 рік в українському Криму

В 1+1 media наголошують, що для того, аби 1+1 Україна зʼявився у переліку каналів телевізора/приймача мережі Т2, необхідно запустити процедуру повторного сканування телеканалів. Детальна інструкція щодо налаштування прийому телеканалу в Т2 знаходиться за посиланням.

Новини по темі