У «Сніданку з 1+1» Кошовий та Оруджова розповіли про різдвяний «Вечірній Квартал» та плани на 2023 рік в українському Криму

Новий Вечірній Квартал
У «Сніданку з 1+1» Кошовий та Оруджова розповіли про різдвяний «Вечірній Квартал» та плани на 2023 рік в українському Криму

Не пропустіть різдвене шоу!

Поділитися:

Вже завтра, 24 грудня о 20:00 на телеканалах 1+1 Україна на ТЕТ, на глядачів очікує святковий різдвяний «Вечірній Квартал». У святвечір гумористи покажуть злободенний гумор, про війну та реалії нашого сьогодення, а також ексклюзивні номери від запрошених зірок з піснями, які наразі супроводжують наше життя.

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» на ТЕТ завітали художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий та акторка «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова, які розповіли про підготовку до концерту в умовах блекауту та обстрілів, а також розкрили цікаві подробиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вечірній Квартал» підготував новий благодійний концерт — не пропустіть на ТЕТ

За словами Кошового, команда завжди неймовірно заряджена до концертів, оскільки гумор змушує нашого ворога занепадати морально, що тільки пришвидшує нашу перемогу.

«Якщо ми в очі сміємось ворогу, то ми його просто деморалізуємо. Це ми бачимо по коментарям в соцмережах і з того, що росіяни пишуть під відео з нашими концертами… Але скоро все закінчиться і не буде ніякої русні», - прокоментував Кошовий.

Вечірній Квартал

У різдвяному «Вечірньому Кварталі» на глядачів очікують різноманітні гумористичні номери. До прикладу, одним з них стане пісня у виконанні Юрія Ткача та Євгена Кошового про трибунал над рашистами в Гаазі, а Олександр Пікалов, Юрій Великий та Степан Казанін покажуть номер про путіна та його посіпак – януковича та киву, які допомагають лідеру терористичної країни готувати новорічне привітання. Справа в тому, що в путіна вже не тільки рука, але й ноги та язик відсохли, так, що він ні стояти, ні говорити не може, тому створили спеціальну програму, що буде імітувати його звернення. І він скаже все, що напишуть йому янукович та кива. Тільки уявіть собі цю промову!

Вечірній Квартал

Також на глядачів очікують і музичні номери від відкриття 2022 року – Люсі Кави, Світлани Тарабарової, ROXOLANA, POSITIFF та Michelle Andrade. Окрім того,  POSITIFF взяв участь у одному з номерів разом з Анастасією Оруджовою. Акторка говорить, що співак зміг проявити свої акторські здібності. 

«У нас з Льошею було дуже мало репетицій, але, як професіонал, на прогоні він все зіграв чудово. За кулісами перед виходом він підходить до мене та говорить: «Я все забув, все на тобі». Але на концерті все зробив класно», - розповіла Настя.

Вечірній Квартал

У залі гостями концерту, який глядачі побачать на екранах вже 24 грудня, стали запрошені військові, медики та люди інших професій, які щодня наближають перемогу України. Як підкреслив Кошовий, актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» дають багато концертів для військових - з початку повномастабного вторгнення вже було більше 190 таких виступів. А напередодні зйомок “кварталівці”  якраз повернулися з Харкова, де у них було чотири концерти для наших захисників та захисниць. І додав:

«На різдвяному концерті у залі на двох рядах у нас сиділи хлопці з батальйону «Кракен», які звільняли Харківську область. Чесно – виходиш на сцену, дивишся їм в очі і розумієш, що перед тобою герої, ти виступаєш для них. Ми перед військовими жартуємо про правду, розповідаємо особисті історії, які з нами відбулись, коли ми починаючи з 24 лютого почали виїжджати до пацанів на передову. Дівчата роблять те ж саме, у них є номери, які військовим ну дуже подобаються - наприклад, коли Настя тверк танцює».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Буде жорсткіше» — у спецсезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ жартуватимуть про актуальне

Вечірній Квартал

Зі свого боку Оруджова додала, що військові – це найвдячніша публіка у її житті.

«Вони трохи довше розкачуються, але потім сидять весь концерт з посмішками», - розповіла акторка у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ.

Також актори розповіли про особисті мрії та з якими думками йдуть у Новий 2023 рік.

«Я йду у Новий рік з думками, що у наступному році на нас чекає перемога. Є чутки, що до кінця серпня звільнять Крим. А можна трошки раніше? Бо у моєї дружини Ксенії день народження 18 серпня і у нас є плани на Ялту», - зазначив Кошовий.

Не пропустіть різдвяний «Вечірній Квартал» вже 24 грудня о 20:00 на телеканалах 1+1 Україна та ТЕТ.

Новини по темі