Топ-5 натуральних соків, які додадуть енергії

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Корисні напої для гарного настрою і відновлення сил.

Поділитися:

Зима — справжній стрес для нашого організму. Не дивно, що після цієї виснажливої пори ви постійно відчуваєте втому, страждаєте від авітамінозу та легкої депресії. Позбутися неприємних наслідків допоможуть… соки з натуральних фруктів і овочів! Про найкорисніші з них — у відео та матеріалі від ранкового шоу Сніданок з 1+1.

Яблуко, морква та апельсин

Ця виграшна комбінація допомагає організму захистити себе та відбиватися від інфекцій. Терпкість зеленого яблука вгамує солодкість моркви та апельсинів. Такий сік — ефективний засіб при анемії. Він допомагає позбутися шкідливого холестерину та перешкоджає розвитку атеросклерозу.

Апельсин та грейпфрут

Цей цитрусовий мікс забезпечить денну норму вітаміну С. Сік грейпфрута сприяє схудненню, а його аромат додає бадьорості. Ще така суміш незамінна для людей, що страждають від цукрового діабету. Але тим, хто вживає ліки, краще відмовитися від такого соку: він підвищує всмоктуваність ліків, що може призвести до передозування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сокова дієта

Томатний сік

Найкращий спосіб переконатися, що ваш томатний сік свіжий і без додаткових інгредієнтів — зробити його самостійно. Томатний сік позбавляє відчуття голоду та нормалізує артеріальний тиск.

З гарбузового насіння

Щоб добути такий «сік» потрібно замочити насіння на ніч або просто на 8 годин. Потім воду злити, промити насіння, залити новою чистою водою та збити блендером. Цей сік — чудова база для фруктових коктейлів.

Буряк, морква, імбир та куркума

Справжній вибуховий мікс для підвищення імунітету! Сік з цих чотирьох коренеплодів зменшить запальні симптоми — нежить, кашель та болі в тілі. Куркума та імбир мають протизапальну дію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За та проти вживання солі: Поради дієтолога

Новини по темі