Тренди на ялинкові прикраси: як стильно задекорувати новорічну ялинку? (коментує дизайнерка)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Як стильно прикрасити ялинку, навіть якщо не збираєтесь купляти нові іграшки?

Поділитися:

До Нового року 2022 залишилося менш ніж два тижні! Саме час створювати собі святковий настрій та прикрашати ялинку. Червоними, зеленими чи синіми кульками? Може, додати ще пару рожевих, срібних чи золотих зірочок? Які тренди на новорічні іграшки цього року, і як стильно прикрасити ялинку, не придбавши жодної нової іграшки? Усі модні секрети новорічного декору розповіли у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022: 5 ідей новорічного декору власноруч

Дизайнерка студії декору Оксана каже, що беззаперечним лідером останніх років є монохромні ялиночки: тобто коли всі іграшки одного кольору:

У цьому році домінує total white: біла ялинка, білі іграшки, холодна ілюмінація або тепла. Але стильні також і чисто зелені, чисто блакитні ялинки з прикрасами такого ж кольору. Тема космосу зараз дуже актуальна: Ілон Маск, зараз усі в цьому варяться. 

Однак класику, як каже Оксана, ніхто не скасовував: червоно-золоті іграшки та тепла ілюмінація.

Якщо підходити дизайнерські, то 1-2 кольорів на ялинці достатньо. Тоді у вас не буде каші ані в голові, ані на ялинці. Ви чітко тоді підкреслите красу кожної іграшки та колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикрашаємо вікна до Нового року: найкращі ідеї для декору

Якщо ви хочете стильну ялинку, а нові іграшки покупати не хочеться, вихід є! Треба розібрати усі ялинкові прикраси у себе вдома та викласти на підлогу. Після цього скомпонувати їх по кольорах: червоний до червоного, синій до синього, зелений до зеленого. 

Якщо у вас, наприклад, чотири кольори, то я б радила компонувати. Наприклад, червону кульку з червоним Дідом Морозом розмістити разом, а золота гілочка з золотою птичкою теж разом. Якщо все зробити у різнобіжності, то все губиться.

А от різноколірні іграшки треба до середини та ховати у глиб ялинки. І це теж не просто так. Якщо усі іграшки повісити зовні, то у середині ялинка буде порожньою. Це буде видно і тоді іграшок буде мало. Коли ми граємося з глибиною, ми показуємо, наскільки наша ялинка пишна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим можуть бути небезпечні ялинкові прикраси для дітей? (коментує експерт з безпеки дітей)

Фігура під ялинку: комплекс вправ на руки від фітнес-тренерки Ксенії Литвинової.

Новини по темі