Прикрашаємо вікна до Нового року: найкращі ідеї для декору

Ідеї для декорування вікон до Нового року 2022
Pexels/Tim Douglas

Як стильно та трендово прикрасити вікна до новорічних свят?

Поділитися:

Незабаром Новий рік 2022. Вікна — один із найважливіших елементів інтер'єру, які здавна полюбляють прикрашати до новорічних свят різноманітними методами. Але як це зробити стильно та легко своїми руками?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно формулювати цілі й бажання на новий рік та чи треба їх записувати? (коментує експертка)

1. Сніжинки, наліплені на вікна

Особливої атмосфери такий декор додає тоді, коли за вікном справжня зима. А коли її нема, то він штучно створює такий затишок. Сніжинки та інші фігури (Діда Мороза, ялинку, цифри 2022, Снігуроньку тощо) можна вирізати з паперу або намалювати за допомогою штучного снігу або зубної пасти, які потім дуже легко змиваються.

Сніжинки /ФОТО:  Instagram/vytynankishablonytrafarety, Ольга Макаєва

Також ви можете придбати сніжинки-наліпки, як на цьому фото. Вони продаються у багатьох супермаркетах та магазинах інтер'єру та декору:

Сніжинки /ФОТО: Pixabay

Окрім таких розмальовок, можете повісити на вікна вінки, які теж можна зробити власноруч та інші елементи декору: пледи, ковдри, подушки, іграшки тощо. Особливо гарно дивитимуться речі у кольорі 2022 року.

сніжинки /ФОТО: Instagram/novacentr_k

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл: яка цьогоріч мінімальна вартість святкової вечері для української сім'ї

2. Гірлянди

Гірлянда — неймовірно яскрава деталь декору. Але не забувайте, що їх важливо перевірити на безпеку та якість. Якщо повісити навіть тільки її, кімната вже буде святкова та вишукана. Особливо трендовими є гірлянди від стелі до підлоги. Їх можна повісити за штору або навпаки зверху неї. Стильною є прозора гірлянда з жовтими ліхтариками:

гірлянда /ФОТО: Instagram/girlianda_kh

А також ніжно та тендітно буде дивитися гірлянда, яку підвісили доверху напівкільцями. Можете поєднати її з мішурою або дощиком:

гірлянда /ФОТО: Pixabay

Важливо: деякі новорічні прикраси можуть бути небезпечні для дітей. Гірлянду завжди треба вимикати на ніч, аби вона не залишалась без нагляду та не спалахнула!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний манікюр 2022: ідеї для тих, хто хоче сяйва та оригінальності

3. Інша трендова новорічна атрибутика

Трендом 2022 року є маленькі конусоподібні ялинки та вінтажні світильники, які можна поставити на підвіконня. Якщо додати трохи світла за допомогою гірлянди та м'якеньку ковдру, вийде невимушено, але затишно та модно.

новорічні прикраси /ФОТО: Instagram/turchina_home

Ваше вікно буде найчепурнішим, якщо ви прикрасите його не тільки всередині, а й зовні! Якщо вид вашого вікна вам дозволяє, можете з зовнішньої сторони прикріпити до нього мішуру, штучні гілочки ялинки та кульки. Тоді воно буде радувати не тільки ваше око, а й перехожих.

новорічні прикраси /ФОТО: Pixabay

Чи пишуть сучасні діти листа Миколаю та як батьки пояснюють хто кладе подарунки під ялинку? Дивіться сюжет:

Новини по темі