У «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Пивоваров розповів про листи вдячності від українських вчителів та як йому працювалось з тренеркою «Голосу країни-12» Олею Поляковою

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Артем Пивоваров розповів про листи вдячності від українських вчителів та як йому працювалось з Олею Поляковою

До «Сніданку з 1+1»  з ексклюзивною прем’єрою завітав український співак Артем Пивоваров.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

До «Сніданку з 1+1»  з ексклюзивною прем’єрою завітав український співак Артем Пивоваров. Днями в форматі культурного проєкту «Твої вірші, мої ноти» він представив нову композицію «Тішся» разом зі співачкою, тренеркою «Голосу країни-12» Олею Поляковою. За основу пісні ліг вірш Лесі Українки. У студії програми співак зазначив, що протягом повномасштабного вторгнення росії на територію України випускатиме пісні виключно на слова українських письменників, адже вбачає в цьому надважливу місію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тішся»: Артем Пивоваров та Оля Полякова у новій роботі представили ліричне бачення творчості Лесі Українки

Щодо співпраці з Олею Поляковою, яка стала для дуету дебютною, він зазначив, що тренерка «Голосу країни-12» - дуже сильна вокалістка і робота над треком проходила легко.

«Мені вдалось попрацювати з дуже сильною вокалісткою. Співпраця з Олею Поляковою була дуже клопіткою, плідною, проте легка. Все відбувалось за клацанням пальців, вмить», – розповів Пивоваров.

Щодо того, як Артем Пивоваров особисто ставиться до творчості Лесі Українки, співав підкреслив, що вважає її берегинею української культури. Разом з ведучими «Сніданку з 1+1» Пивоваров обговорив сприйняття творчості Українки у дитинстві та вже в дорослому віці. Єгор Гордєєв підкреслив, що у шкільній програмі вірші поетеси давались йому дуже складно, а вже у дорослому віці її творчість відкрилась йому зовсім інакше. Зі свого боку Неля Шовкопляс додала: часто через вік ми не можемо сприймати вірші так, як було подано автором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ250 тисяч доларів на мобільний шпиталь: у «Сніданку з 1+1» Артем Пивоваров розповів про допомогу армії та як його родина понад 4 місяці живе в окупації

При цьому Артем Пивоваров зізнався, що отримує листи подяки від українських вчителів за свою творчість. І додає

«Пишуть великі листи, повідомлення з подякою, що вони вмикають учням пісні з проєкту. Це така експериментальна версія уроків, вона виховує любов до мови, культури».

Надалі у співака багато творчих планів. Пивоваров натякнув, що через місяць вже можна очікувати нову композицію в проєкті «Твої вірші, мої ноти». Проте з ким – Артем вирішив залишити в таємниці.

Пивоваров

Співак заявив, що має на меті продовжувати благодійні концерти по всій Україні, а також виступати для наших захисників. Говорить, що наші військові завзято боронять нашу країну, тому ми не маємо права опускати руки та здаватись.

«Коли ми спілкувались з військовими, один з них сказав мені наступну фразу: «Артеме, війна – то не про смерть, війна – то про життя». І ці слова так викарбувались у моїй пам’яті, підсвідомості. Я розумію, що ми маємо жити далі. Так говорить кожний військовий, який приходить на наші концерти. Нещодавно я мав концерт в Чернівцях і військовий зробив пропозицію прямо на сцені. Він промовив: я хочу жити зараз. І коли ми бачимо це завзяття в очах воїнів ЗСУ, кожного козака та козачки, які боронять нашу країну, ми не маємо права скиглити та хандрити», – підкреслив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртем Пивоваров і тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA презентували чуттєвий дует на вірш Шевченка

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі