Учасник "Голосу країни-12" Сергій Соловйов заспівав народний хіт "Червона калина" у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сергій Соловйов заспівав народний хіт "Червона калина" (відео)

Сергій Соловйов розповів, як війна змінила його життя та чим планує займатися у майбутньому.

Поділитися:

До студії ранкової програми "Сніданок з 1+1" завітав електрик зі співочою душею Сергій Соловйов. Хлопець із 6 років захоплюється музикою, але дотепер йому бракувало впененості. Щоб перебороти страхи, він прийшов на сліпі прослуховування "Голосу країни-12", а тепер виступить у "Нокаутах" цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-12" на ТЕТ: у першому епізоді "Нокаутів" покажуть, хто із українських зірок стане радниками тренерів проєкту

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Повномасштабна війна внесла корективи у життя Сергія. Після чергового вторгнення росії, як і багато українців, він залишився без роботи.

"Війна змінила кожного з нас. Сьогодні ти співаєш не про те, як ти боїшся чогось, а про те, що боїшся смерті чи війни", — ділиться думками учасник "Голосу країни-12".

Сергій Соловйов

Зараз Сергій Соловйов здебільшого працює в побуті, допомагаючи рідним та друзям. Втім, далі планує займатися виключно музикою.

"Все життя головною для мене була музика, але так склалося, що за фахом я електрик. Треба було обирати: або робоча професія, або співати. Я був трішечки невпевнений у собі, тому пішов на електрика".

На завершення співак порадував глядачів "Сніданку з 1+1" виконанням чутливої композиції "Червона калина". А вже цієї неділі він вражатиме боротьбою у новому етапі "Голосу країни-12" — "Нокаутах".

Новини по темі