"Запоріжців не зламати, не перемогти, як і всіх українців": на сцені "Голосу країни-12" електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов

Голос країни
Електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов на сцені "Голосу країни-12" про війну та участь у проєкті (відео)

26-річний електрик із Запоріжжя прийшов на проєкт "Голос країни-12", щоб повірити у себе та продемонструвати всій країні свій талант.

Поділитися:

Минулої неділі на екрани повернувся "Голос країни-12", показ якого було перервано через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Глядачам показали дайджест попередніх п'яти епізодів "сліпих прослуховувань", зйомки яких відбулись ще до 24 лютого, а також розповіли, як війна змінила учасників проєкту.

А вже сьогодні маємо змогу побачити нових героїв, які прийшли продемонструвати свої вокальні здібності. Одним з таких учасників став 26-річний електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов. Як змінилося життя хлопця після початку повномасштабної війни та як пройшов його виступ на сцені "Голосу країни"? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни-12» допомагатиме українським захисникам та збиратиме 3 млн гривень на засоби аеророзвідки

У новому епізоді "Голосу країни" Сергій розповів, що після 24 лютого Запоріжжя не впізнати:

"Я прийшов на "Голос країни", щоб перевірити себе, але для кожного з нас, для кожного українця зараз зовсім інша перевірка. Моє рідне місто сьогодні не впізнати: блокпости на перехрестях,"їжаки" на проспектах. З початком війни в Запоріжжі зупинилися майже всі галузі праці. Я, як і більшість українців, втратив роботу. Однак, знаєте, що найбільше вражає? Це повна тиша та їдка темрява у комендантську годину. Але я знаю: запоріжців не зламати, не перемогти, як і всіх українців!"

Сергій Соловйов на "Голосі країни-12"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створюють пісні про затонулий крейсер «Масква» та збирають мільйони переглядів: як учасники «Голосу країни-12» набувають популярності у соцмережах

Хлопець не зміг стояти осторонь, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення. Сергій почав займатися волонтерством та захищати державу на культурному фронті:

"Всі, кого я знаю, захищають нас на своєму фронті. Хтось на передовій, хтось, як я, на волонтерському, культурному фронті. Я впевнений, ми — непереможна нація. Слава Україні! Смерть ворогам! Слава нації! Україна понад усе!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Серед наших учасників дуже багато співаків взяли до рук зброю", — Юрій Горбунов розповів, яким буде повернення "Голосу країни-12"

Перед виходом на сцену Сергій Соловйов зізнався, що створює музику та пісні, але у свій талант не вірить. Він прийшов на проєкт, аби повірити в себе та продемонструвати свої здібності всій країні.

"Я роблю музику, пишу музику, але не зовсім вірю в свій талант. Саме тому цей проєкт дає мені шанс повірити в себе та нарешті показати всій країні, хто такий Сергій Соловйов".

Учасник "Голосу країни-12" Сергій Соловйов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Радий, що "Голос країни" повернувся на екрани", — "кіборг" Ярослав Гавянець, що нині перебуває на службі в ЗСУ

Сергій вийшов підкорювати глядачів та тренерів виконанням композиції "Грай, музико моя" Юрія Сердюка та Миколи Мозгового. Своїм співом він розвернув крісла Олі Полякової та Потапа. Сергій Соловйов обрав команду Полякової.

В ексклюзивному коментарі сайту 1+1 співак розповів, чому обрав саме Олю:

"Я вірив, що хтось із тренерів обов'язоково почує талант та зробить свій вибір. Потап дуже класний, та з Олею я відчув певну енергію, силу, яка зносить усі кордони. Я готовий битися до останнього, битися за своє місце під сонцем поруч з Олею Поляковою, з таким крутим наставником".

Дивіться виступ Сергія Соловйова на "Голосі країни-12":

Новини по темі