Юрій Горбунов став новим ведучим «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Юрій Горбунов став новим ведучим «Сніданку з 1+1»

У сьогоднішньому ефірі до Руслана Сенічкіна та Нелі Шовкопляс доєднався ведучий «Голосу країни» та «Танців з зірками» Юрій Горбунов.

Поділитися:

Відтепер Юрій Горбунов офіційно доєднався до команди ведучих «Сніданку з 1+1» та буде зустрічати із українцями ранки у прямому ефірі ранкового шоу.

«Для мене повернення в ранкову програму – це як повернення до альма-матер, до витоків. Це завжди приємно, щемливо, навіть надзвичайно інтимно і так само відповідально, як і великі розважальні шоу. Коли до великого шоу у тебе є можливість готуватись цілий тиждень, то тут – щоденна робота. Вона вимагає бути весь час в тонусі, в курсі усіх справ, щоб підтримати будь-яку тему, бути в курсі усього, що відбувається на фронті, в політиці, в медицині та інших сферах. Це щоденна відповідальна праця, тому я дуже радий мати можливість приєднатись до своїх колег та бути корисним», – прокоментував Юрій Горбунов.

Горбунов 1+1

До Міжнародного дня йоги новий ведучий «Сніданку з 1+1» влаштував тренування для Нелі Шовкопляс та Руслана Сенічкіна, виступивши в ролі інструктора. Як відомо, Юрій практикує заняття з йоги та говорить, що вони покращують його фізичний та моральний стан.

Окрім того, просто в ранковому ефірі, завдяки включенню, Юрій побачився із дружиною Катериною Осадчою, яка доєдналась до глядачів із Амстердаму, де сьогодні вестиме благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether.

Подивитись телемарафон можна сьогодні о 20:00 СЕТ (21:00 за Києвом) на усіх телеканалах в межах марафону «Єдині новини», регіональних телеканалах Суспільного мовника та ін. Також трансляція відбуватиметься на YouTube-каналах 1+1 і Atlas Festival та платформах 1+1 Video і Vodafone TV.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Фото: www.instagram.com/gorbunovyuriy

Новини по темі