Ведуча Неля Шовкопляс розповіла, яке незвичне ім’я дала своєму малюку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс розповіла, яке ім’я дала врятованому кошеняті

Нещодавно ведуча 1+1 Неля Шовкопляс поділилась новиною – її родина стала більше, адже в них з’явилося ще одне кошеня.

Поділитися:

Довго ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс та її діти не могли вирішити, яке ж ім’я дати кошеняті, та врешті-решт зупинились на Шансі.

«У дітей був варіант Лайк чи Лакі, чи Барбосик. Я навіть спитала у підписників в Instagram: «Може, ви якісь варіанти напишете?» І одна моя підписниця, Маша, з якою ми нещодавно познайомилися, запропонувала назвати кошеня Шансом», – розповіла Неля Шовкопляс.

За словами Нелі, ідея назвати котика Шансом їй дуже припала до душі. Хоча вона думала про такі клички ще, як Барсік, Мурзік, Кузя, але вони не пасували йому, а Шанс – це навіть символічно. Оскільки, котику дали другий шанс на життя. Шовкопляс підкреслила, що це навіть, не чоловік з дітьми дали йому шанс, коли знайшли його ледь живого, а саме кошеня отримало шанс на життя, бо сильно хотів жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в родині (фото)

«Матвій та Тимофій разом з чоловіком були у Карпатах, де відпочивали на осінніх канікулах. Повертаючись на машині додому зі Львова до Києва, по дорозі Тимофію стало погано. Вони зупинилися, вийшли подихати і побачили у посадці кошеня, яке від знесилення та переохолодження навіть рухатись не могло. Просто лежало тільки видно, що ще дихає і все. Вони відійшли від нього на кілька метрів і почули, як кошеня подав звук. Не знаю, як у нього вистачило сил розплющити рота. Тоді Тіма сказав: "Тато, він замяукал". Вони одразу його забрали, зателефонували мені, я подзвонила нашому ветеринарному лікарю, і думала: «Хоч би не помер, хоч би довезли»,  розповіла ведуча.

Лікар його оглянув, зробив необхідні уколи, дав вітаміни, але сказав, що 50 на 50, що воно виживе. За рекомендаціями лікаря, Неля взяла у Чорнусика, другого свого кота, переноску, поклала туди пелюшку, гумову грілку, рушники та ще декілька пляшок з теплою водою. У вранці, коли Неля з родиною прокинулись, побачили, що кошеня вже вилізло із-під рушника і просто сидів, чекав на них.

Неля Шовкопляс із кошеням фото

«Тоді ми подумали, що діло буде, що шанс на життя ми таки вибороли»,  продовжила ведуча.

Неля додала, що Шансу приблизно 2-3 місяці з Чорнусиком вони знайшли спільну мову, не одразу але зараз вони найкращі друзі.

«З Чорнусіком вони нормально спілкуються. Перші три дні Чорнусик взагалі не розумів, хто це такий. Він дуже насторожено на все дивився, образився, і навіть спав у іншій кімнаті. Тому що на другий день як Шанс прийшов до тями, ми його звичайно ж нагодували, дали спеціальний паштет з ветеринарної клініці, рідкий, щоб він міг його їсти. Я його помила. Діти хотіли з ним одразу гратися. І Чорносук, звичайно, спочатку образився, але зараз він як старший брат. Вони ходять разом, граються, їдять з однієї миски».

Діти Нелі Шовкопляс з котом фото

Ще тиждень Неля носила Шанса у ветеринарну клініку на уколи, але він стійко їх переніс і не боявся, не виривався з рук. Лікар навіть сказав: «Боже, яка ж жага до життя. Наскільки воно вдячне, що його врятували».

Новини по темі