Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс поділилася секретами виховання двійні.

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс поділилася секретами виховання двійні.

Зіркова мама розповіла, як поєднує материнство та кар'єру.

Поділитися:

Цієї суботи, 11 серпня, на КуражБазарі відсвяткували Міжнародний день близнюків. Заради нового рекорду України у Києві зібрали максимальну кількість двійнят, трійнят та близнюків. 205 пар – від дорослих до немовлят. Рекорд, який був встановлений у Києві в 2017 році, коли разом зібралися 85 пар двійнят та близнюків, перевершено більш ніж удвічі!

Зіркова мама двійнят, телеведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс приєдналася до події і поділилася з батьками маленьких рекордсменів своїми секретами: "У мене є чарівна формула - Щаслива мама - щаслива сім'я".

Я намагаюся рівномірно роподіляти час між дітьми, чоловіком та роботою, яка приносить задоволення. Добре розумію, якби у мене не було справи для душі, то навряд чи я витримала б таке навантаження.

Двійнята ведучої зараз на канікулах у бабусі, тому стати частиною рекорду не змогли. Але Неля постійно була "на телефоні" і навіть на відстані турбувалася про малечу.

«Як мама двійнят, я знаю, скільки сил потребує малеча. Тому щиро захоплююсь батьками, а особливо батьками двійнят, близнят і трійнят! Я точно знаю, що діти – це не завада, це величезний стимул ставати кращою!

Завдяки своїм синам Матвію та Тимофію я щодня працюю над собою і намагаюсь ставати вдвічі кращою мамою!» - ділиться ведуча.

Першими на цьогорічний рекорд зареєструвалися Микола та Ангеліна – рідні брат та сестра мандрівника і телеведучого Дмитра Комарова. «Я найщасливіша людина на Землі, бо я із двійняток» – ділиться Ангеліна.

Разом з Нелею Шовкопляс вони намалювали свої дитячі мрії та приєдналися до арт-марафону #МояДитячаМрія від проекту Здійсни мрію.

Новий рекорд України "Найбільша кількість двійнят та близнюків на одній локації" встановлено, та аби побити світовий рекорд, треба зібрати щонайменше 2000 близнюків одночасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: Я хочу, щоб у моїх дітей була здорова та активна мама

Новини по темі