Відтепер на одну годину довше: «Сніданок з 1+1» на ТЕТ змінює час трансляції

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ранкове шоу Сніданок з 1+1 на ТЕТ змінює час трансляції

Не пропустіть улюблене шоу!

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. У такий важливий для країни час проєкт залишається точкою опори кожного українця. І з 7 листопада ранковий проєкт виходитиме на одну годину довше:  у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00.  

;

 Щодня ведучі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ, яких люблять мільйони глядачів, розповідають новини, разом із кваліфікованими спеціалістами дають поради на різні теми, а також інформують, як тримати в тонусі організм та що смачного приготувати родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛіниві хачапурі на сковорідці: рецепт швидкого сніданку від Руслана Сенічкіна

Окрім того, відповідаючи на запит глядачів, команда «Сніданку з 1+1» запустила нові тематичні осінні рубрики, серед яких багато присвячено кулінарії. До улюбленої ранкової програми українців повертається одна з найулюбленіших рубрик – «Правила Сніданку», у якій Руслан Сенічкін вже 11 років на затишній кухні проєкту готує страви різних країн світу.  За словами ведучого, найближчим часом на глядачів очікує нова лінійка рецептів для справжніх поціновувачів м’яса. 

Сніданок з 1+1

Відтепер в ефірі «Сніданку з 1+1» й декілька разів на тиждень виходить рубрика «Чоловіча кухня», у якій ведучі проєкту Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко та Костянтин Грубич разом готують та розповідають секрети смачних страв, приготування яких не займає багато часу.  Кулінарні експерименти відбуваються як у командній роботі, так і в форматі кулінарних батлів. Ведучі разом вивчають та розкривають секрети кулінарних рецептів, надіслані глядачами, та дають власні поради, як смачніше приготувати страву.

Сніданок з 1+1

Окрім того, незабаром в ефірі запланована і рубрика про закрутки консервацію та справжні винаходи заготівельного процесу від експертки зі швидкої та смачної їжі Дарії Дорошкевич. Вона організовує та присвячує консервації цілі онлайн-марафони та битви рецептів у мережі і розповість глядачам «Сніданку з 1+1» усі цікавинки смачних розсолів та маринадів.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ соліст «Другої Ріки» Харчишин показав, як розбирає завали власного будинку після влучення ракети на Київщині

Для любителів трав та їх правильного використання, у тому числі й кулінарії, вже вийшла нова рубрика «Трави». Це серіал із справжнім майстром травосушіння, травником у четвертому поколінні - Вадимом Жигуном.  Для глядачів «Сніданку з 1+1» він покаже усі секрети збору, обробки та правильного використання трав.    

Не пропустіть щодня проєкт «Сніданок з 1+1» на ТЕТ від 7 листопада з  07:00 до 11:00, а у вихідні – з 8:00 до 11:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі