Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ соліст «Другої Ріки» Харчишин показав, як розбирає завали власного будинку після влучення ракети на Київщині

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Соліст Другої Ріки Валерій Харчишин показав, як розбирає завали власного будинку після влучення ракети на Київщині (відео)
Фото: @valeriy.kharchyshyn_dr

Будинок згорів вщент після прильоту російської ракети.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.  У такий важливий для країни час проєкт залишається точкою опори жодного українця

Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» соліст гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин показав, як разом з командою волонтерів розбирає завали власного будинку на Київщині, який згорів вщент після прильоту російської ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити свічку своїми руками в домашніх умовах (майстер-клас від Гліба Репіча)

Руїни свого будинку музикант бачить не вперше, проте точно пам’ятає свої перші емоції, коли навесні приїхав на руїни.

«Перша думка: слава Богу, що мене тут не було. Ну а потім спогади: як я будував, як вперше привіз сюди свого пса Барні, як син Ваня бігав із сосискою на першому поверсі, навіть як судився та землю та виграв суд. Різні деталі спливають у пам’яті. Все пролетіло в одну мить», - розповів співак.

Дім Валерія Харчишина

Маленька статуетка чоловічка з мікрофоном – одна з небагатьох речей, яка лишилась від будинку Харчишина. Музикант розповів, що це подарунок від його сина і підкреслює: мабуть, це він з мікрофоном. Ворожа ракета знищила майже все, серед цінних речей співаку вдалось врятувати тільки піч.

«Чавунна пічка вціліла, її не покрутило від температури, адже це витривалий матеріал. Я її зашліфував, зачистив та відновив повністю. Повернув її до стану, як був перед пожежею», - зазначив Харчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Руслан Сенічкін заспівав український хіт і закликав допомогти ЗСУ

Хоч Київщину звільнили від окупації ще навесні, почати розбір завалів, каже Валерій, зміг тільки зараз. Говорить, що для початку демонтажу потрібно було зібрати багато документів, адже наразі, окрім прибирання, у планах співака початок і нового будівництва. Музикант хоче, аби його діти мали куди повернутись.

«Зараз мої діти живуть у Варшаві. І проблема навіть не в тому, що час від часу відбувається загострення ситуації у Києві, буває прилітає, а у тому, що немає куди повернутись», - розповів «Сніданку з 1+1» на ТЕТ соліст «Другої Ріки».

Розбирати завали з музикантом зібрались десятки волонтерів проєкту «Добробат». Наразі у добровольчому будівельному батальйоні налічується майже 40 тисяч волонтерів по всій Україні. За їхніми плечима – прибирання сотень зруйнованих об’єктів та Київщині. Окрім розбору завалів, волонтери ще займаються й ремонтними роботами.

Валерій найближчим часом планує не тільки відбудувати власний дім, але і допомогти іншим – тим, хто як і він втратив домівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ "Сніданку з 1+1" на ТЕТ голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів про готовність міста до опалювального сезону та кількість зруйнованих об’єктів в регіоні

Нагадуємо, щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі