Зірковий рецепт: Левеш від Христини Соловій
Приготуйте суп за рецептом відомої співачки.
articleContentУчасниця проекту Голос Країни Христина Соловій поділилася зі Сніданком з 1+1 рецептом лемківської страви левеш. Левеш - традиційна закарпатська страва. Такий суп у багатьох сім'ях на Закарпатті варять щонеділі.
Інгредієнти:
Картопля - 4 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Петрушка - 0,5 пучка
Борошно - 2 ст.л
Чорний хліб - 300 г
Кмин - 1 щіпка
Чорний перець - щіпка
Лаврове листя - 1 шт.
Корінь петрушки - 1 шт.
Вершкове масло - 50 г
Сметана - 3 ст.л
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Борщ із нежирним м'ясом від Соломії Вітвіцької
Як готувати:
1. Обсмажити цибулю. Додати моркву і продовжувати обсмажувати.
2. Додати один літр води.
3. Варити 10 хвилин і додати картоплю, петрушку і кмин.
4. Для любителів гострого - додати перець. Варити до готовності.
5. Перед тим як знімати з вогню, зробіть галушки (1 яйце, сіль, борошно - все змішати до густого стану).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської
Смачного!