Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Зірковий рецепт: Левеш від Христини Соловій

Приготуйте суп за рецептом відомої співачки.

Учасниця проекту Голос Країни Христина Соловій поділилася зі Сніданком з 1+1 рецептом лемківської страви левеш. Левеш - традиційна закарпатська страва. Такий суп у багатьох сім'ях на Закарпатті варять щонеділі.

Інгредієнти:

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 0,5 пучка

Борошно - 2 ст.л

Чорний хліб - 300 г

Кмин - 1 щіпка

Чорний перець - щіпка

Лаврове листя - 1 шт.

Корінь петрушки - 1 шт.

Вершкове масло - 50 г

Сметана - 3 ст.л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Борщ із нежирним м'ясом від Соломії Вітвіцької

Як готувати:

1. Обсмажити цибулю. Додати моркву і продовжувати обсмажувати.

2. Додати один літр води.

3. Варити 10 хвилин і додати картоплю, петрушку і кмин.

4. Для любителів гострого - додати перець. Варити до готовності.

5. Перед тим як знімати з вогню, зробіть галушки (1 яйце, сіль, борошно - все змішати до густого стану).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської

Смачного!

2018-10-10
Новини
Новини