Пружні сідниці за тиждень: 5 вправ від Ілони Гвоздьової

Топ-5 домашніх вправ для сідниць (ВІДЕО)
Фото: Freepik

Переможниця Танців з зірками показала, як накачати сідниці вдома.

Поділитися:

Хореограф і спортивна мама Ілона Гвоздьова вирішила допомогти українкам підготуватися до пляжного сезону. Минулого тижня вона розповіла, які вправи зроблять живіт струнким, а цього разу запропонувала варіант тренування для ніг.

«Якщо ви будете виконувати ці вправи щодня і робити все правильно, не жаліти себе, то вже після одного тижня тренувань зможете побачити результат!» — пообіцяла Ілона.

Запропоновані вправи для стегон і сідниць не потребують додаткового обладнання, а виконувати їх можна просто вдома. Спробуйте!

@ilonagvozdeva

Глибокі присідання

Ноги трохи ширше плечей, стопи паралельно одна одній. Присідайте, опускаючи сідниці нижче паралелі з підлогою. Слідкуйте за тим, щоб коліна не виходили за пальці ніг, а спина була прямою. Глибоко дихайте.

Бічні присідання

Ноги разом. Робіть по черзі бічні випади на праву і на ліву ногу, так само глибоко присідаючи.

Перехресні випади

Ноги трохи ширше плечей. По черзі відводьте одну ногу назад по діагоналі, присідаючи у випаді. Слідкуйте, щоб опорна нога згиналася під кутом 90 градусів, а коліно не виходило за носок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тонка талія: 5 ефективних вправ

Бічні підйоми ніг

Станьте прямо і перенесіть вагу на одну ногу. Другу ногу відведіть в сторону і піднімайте до паралелі з підлогою, не згинаючи.

Сідничний місток

Прийміть положення лежачи на спині. Долоні дивляться в підлогу, ноги зігнуті в колінах. На вдиху відірвіть стегна від підлоги, на видиху - опустіться у вихідне положення. П'яти не повинні відриватися від підлоги, а спина округлятися.

Щоб ускладнити вправу, розпряміть одну ногу і підніміть носком вгору. Продовжуйте опускатися і підніматися. Повторіть з іншою ногою.

Детальніше про техніку виконання вправ дізнаєтеся з відео Ілони Гвоздьової: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усього лише одна домашня вправа – і ваші сідниці стануть, як у Кім