Всесвітній день морозива: 3 рецепти домашнього морозива з полуницею

Смачні та корисні рецепти, що потішать ваших дітлахів.

Поділитися:

Ніщо не освіжає влітку краще, ніж ароматне морозиво. Його смак обожнюють і дорослі, і діти, тож пропонуємо приготувати надсмачне домашнє морозиво з полуницею для усієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів холодних супів, які врятують від спеки

МОРОЗИВО В ПАНІРОВЦІ

Інгредієнти:

Вершки – 500 мл

Згущене молоко – 200 г

Екстракт ванілі – 1 ч. л.

Полуничний джем – 5 ст. л.

Печиво – 100 г

Кокосова стружка – 70 г

Чорний шоколад – 50 г

Деталі приготування домашнього полуничного морозива дивіться у відео. 

ВЕРШКОВО-ПОЛУНИЧНЕ МОРОЗИВО

Інгредієнти:

Полуниця – 300 г

Крохмаль – 1 ст. л.

Йогурт – 300 г.

Кокосова стружка – 1 ст. л.

Вершки – 50 мл.

Приготування:

1. Пекти полуницю з крохмалем протягом 20 хв. при температурі 180 градусів. Охолодити.

2. До полуниці додати несолодкого йогурту, кокосової стружки та вершків. 

3. Додати лимонну та апельсинову цедру. Перетворити суміш на пюре. 

4. Викласти у форми полуницю та пюре. Залишити у холодильнику на 2 години.

ПОЛУНИЧНИЙ СОРБЕТ ІЗ М’ЯТОЮ

Інгредієнти:

Полуниця – 1 кг

Цукрова пудра – 2-5 ст. л.

Лимон – сік (1 шт.)

Бальзамік – 2 ст. л.

М’ята – кілька гілочок

Ванільний екстракт – 1 ч. л.

Приготування:

1. Змішати всі інгредієнти у блендері до утворення пюре. 

2. Вилити суміш у форми. Залишити у морозильній камері. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ5 надсмачних рецептів солодощів для гарного настрою