Модні зачіски літа 2018: 5 стильних варіантів

Модні зачіски літа 2018: 5 стильних варіантів
@lydiaemillen

Дізнайтеся більше про найактуальніші зачіски нового літнього сезону.

Поділитися:

Яскравий мейк та улюблену червону помаду вдало доповнить ніжна зачіска. У моді 2018-ого - найпростіші варіанти плетіння, легкі хвилі, пучки та низький хвіст. Який варіант буде найбільш вдалим для вас - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних трендів весільних зачісок у 2018

ЛЕГКІ ХВИЛІ

Таку зачіску можна зробити за допомогою вирівнювача. Накрутіть максимально природні та навіть трішки недбалі завитки та злегка збризніть волосся спреєм. Легкі хвилі підкреслять лінії обличчя, а романтичні завитки волосся біля щік зроблять акцент на ваших очах. 

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/alina_frendiy

НИЗЬКИЙ ХВІСТ АБО ПУЧОК

Така зачіска більше пасуватиме жінкам із маленьким обличчям та невисоким чолом. Зафіксуйте волосся резинкою або шпилькою. Можете витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Низький хвіст личитиме жінкам із густим та пишним волоссям, а пучок - модницям із тонким та неслухняним волоссям. 

Фото: instagram.com/blaireadiebee

@lydiaemillen

ВІЛЬНА КОСА

Плетіння залишається популярним у 2018-ому. Таку зачіску можна зробити як вдома, так і у салоні. Заплетіть легку косу або колосок - і ви виглядатимете неперевершено! Також актуально робити плетіння, зібравши усе волосся. 

Фото: instagram.com/dianagloster

@g.bar.kiev

ЕФЕКТ «МОКРОГО» ВОЛОССЯ

Така зачіска підійде для особливого заходу. Вона красиво виглядатиме у власниць будь-якого типу волосся. Оберіть хороший фіксуючий гель, нанесіть його на корені і далі по всій довжині волосся. Зробіть акцент на губи та створіть ідеальний вечірній лук. 

@tina_karol

ПРИКРАСИ ТА СТРІЧКИ

Аксесуари для волосся стали особливо популярними у 2018-ому. Прикрасити модний пучок та хвіст можна за допомогою витончених стрічок та бантиків. 

Фото: g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна зачіска у стилі Наді Дорофеєвої: Поради стиліста