Запальний концерт DZIDZIO та прем'єра серіалу Моє чуже життя: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 25 червня до 1 липня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Моє чуже життя, понеділок-п'ятниця о 17:10

В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь, через кілька хвилин після народження онучки, віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку. Проте на заваді возз’єднанню дівчини зі справжніми батьками стануть інтриги, які плестимуть названа сестра Бахар Ефсун та її мати Нуран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

Концерт DZIDZIO SUPER-PUPER, четвер о 22:15

До Дня Конституції телеканал 1+1 покаже телеверсію концерту SUPER-PUPER популярного українського співака Dzidzio, який відбувся 26 травня на Арені Львів. Виступ став першим в рамках масштабного туру Україною. У Львові виконавець презентував новий альбом із однойменною назвою SUPER-PUPER, до якого увійшли популярні хіти: Я і Сара, Павук, Чекаю. Цьом. Це вже другий концерт Dzidzio на львівському стадіоні, під час якого виконавець зібрав 25 тисяч глядачів.  Спеціально для всеукраїнського туру художники створили сценічне вбрання, яке доповнили яскравими головними уборами у вигляді фруктів, бургерів, попкорну та різних солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 покаже концерт DZIDZIO SUPER-PUPER

Світське життя, щосуботи о 23:20

Відверті провокації, яскраві зустрічі та гучні зіркові сенсації – від Катерини Осадчої нічого не приховати. Не пропустіть найцікавіші світські новини у новому випуску Світського життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу подарували учасниці «нове обличчя» (до і після)

Не можу забути тебе, неділя о 17:30

Віка, майбутній лікар-травматолог, закохується у зірку місцевого футбольного клубу – Артема. Проте той зраджує дівчину и одружується на іншій – журналістці Яні, а згодом переїздить з молодою дружиною до Києва. П’ять років потому Артем сідає за кермо і потрапляє до страшної аварії, після якої, здається, вже ніколи не зможе ходити. Він втрачає все, в результаті чого повертається у своє місто дитинства, а там знову потрапляє до лікарні де його бачить Віка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових серіалів, які можна подивитися на вихідних