Дмитро Комаров розсекретив еліксир молодості Рабині Ізаури

Світ навиворіт. Україна
Еліксир молодості Рабині Ізаури

Ведучий знайшов ягоду, завдяки якій люди живуть щонайменше 90 років.

Поділитися:

6-го лютого о 22:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск Світу навиворіт, у якому Дмитро Комаров продовжить досліджувати простори Амазонії та особливості життя місцевих племен.

Дмитро Комаров познайомиться з людьми, які живуть біля Манауса, столиці штату Амазонас. Їхні поселення збудовані на воді й неподалік лісів, через що є великі ризики постраждати від нападу хижаків. Та місцеві мешканці навчились не тільки виживати в таких умовах, а й заробляти завдяки ним гроші. Просто у власних домівках люди відкривають міні-зоопарки, тримаючи там змій, крокодилів, лінивців та інших тварин. Такі зоопарки відвідає і Дмитро Комаров. Він триматиме в руках 4-метрову анаконду, одну з найнебезпечніших у світі змій. Також ведучий дізнається, чи має шанс вижити людина, на яку напала анаконда. 

Оскільки Дмитро Комаров не звичайний турист, у домашніх зоопарках він не просто розглядатиме тварин, а й рятуватиме їх від життя у тісних клітках і коробках. Анаконду, наприклад, він не тільки випустить на волю, а ще й поцілує на прощання.  

Також ведучий Світу навиворіт разом із оператором Олександром Дмитрієвим знайдуть еліксир молодості бразильців. Це місцева ягода, завдяки якій люди живуть щонайменше 90 років та мають надзвичайно молодий вигляд. Її полюбляє і зірка телесеріалу «Рабиня Ізаура» Луселія Сантус.

Дослідження Дмитра Комарова рідко минають без наслідків. Ведучий потрапить до лікарні через укуси комах, які переносять небезпечні віруси. Також він дізнається, що у державних клініках Бразилії медичну допомогу надають безкоштовно, навіть іноземцям без страхового полюсу. Аби не втрачати час, чекаючи на результати аналізів, Дмитро Комаров працюватиме в лабораторії, де розводять заражених малярією комарів. Комах передають науковцям, які шукають ліки від цієї хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров вразив розповіддю про те, як купався в річці з крокодилами

Яку назву має ягода, яка дарує молодість, та що чекає на Дмитра Комарова – продовження мандрівки Амазонією чи шпиталізація – дивіться сьогодні о 22:45 у проекті Світ навиворіт на 1+1.

Новини по темі