Дмитро Комаров поділився найяскравішими спогадами за рік

Світ навиворіт. Україна

Ведучий підвів підсумки року, що минає.

Поділитися:

Команда тревел-проекту «Світ навиворіт» на «1+1» перервала експедицію до Бразилії, щоб відсвяткувати Новий рік вдома, в Україні. Про це телеведучий Дмитро Комаров повідомив у своїй соціальній мережі і підвів підсумки року, що минає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров танцюватиме самбу в новому випуску Світу навиворіт

«Вчора +30 сьогодні -1. Я у захваті! За снігом скучив!», - поділився мандрівник.

Серед найяскравіших спогадів Дмитра Комарова цього року було святкування Різдва з родиною і прогулянки з улюбленим псом, джунглі Амазонки і метро Бангкока, мальовничі пейзажі Індії та безлюдні пляжі Тимору, польоти за штурвалом літака і поїздки по бездоріжжю на джипі.

Цей рік телеведучому запам'ятався не тільки захоплюючими подорожами, а й успіхами благодійного проекту #ЧашкаКофе. Нагадаємо, ідея ініціативи Дмитра Комарова полягає в тому, що відмовившись від однієї чашки кави на день і віддавши цю суму тяжкохворій дитині, кожен може врятувати життя.

Так, цього року завдяки підписникам в соціальних мережах, проекту #ЧашкаКофе вдалося зібрати понад 5 млн гривень і врятувати життя дев'яти дітям. Ініціативу Дмитра Комарова активно підтримує співачка Надя Дорофєєва, а разом з дизайнером Андре Таном була створена м'яка іграшка, гроші від продажу якої підуть на лікування підопічних проекту.


Всього за час існування #ЧашкаКофе було зібрано понад 25 млн грн, які допомогли врятувати життя тяжкохворим діткам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спеціальний випуск Світу навиворіт: На 1+1 покажуть небезпечне інтерв’ю Дмитра Комарова з наркобароном

Новини по темі