Бразильський привіт від Діми Комарова. Відбулась презентація нового сезону Світу навиворіт

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров презентував новий сезон тревел-шоу, де розповість про невідому Бразилію
1plus1.ua

Тревел-проект про Бразилію скоро на 1+1!

Поділитися:

Вчора у столичному кінотеатрі «Оскар» відбулася презентація нового сезону екстремального тревел-шоу Світ навиворіт.

Ведучий Дмитро Комаров пообіцяв не лише показати життя та побут місцевих жителів, а й розповісти про секрет щасливого життя у Бразилії.

На презентацію прийшли: «Міс Україна 2016» - партнерка Дмитра Комарова в проекті «Танці з зірками» Олександра Кучеренко, ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька і Руслан Сенічкін, співачка Надя Дорофєєва, зірки серіалу Школа Олена Курта та Анна Трінчер, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Після фуршету гості насолоджувались атмосферою карнавалу від «Театру танцю Виталія Загоруйка» з учасницею Танців з зірками Марією Шмельовою. Далі у кінозалі відбувся передпоказ одного з випусків програми.

В Україну на запрошення зіркового ведучого приїхала Луселія Сантус, всесвітньо відома бразильська актриса, зірка легендарного серіалу 80-х років «Рабиня Ізаура». Серіал вплинув на життя багатьох людей, його не показували тільки у Індії. 

Луселія відвідала багато країн. За її словами, у Боснії, коли тривала війна, всі бомбардування припинялись, коли показували серіал. Однак в Україні вперше!  Луселія Сантос зачарована нашою країною та вже має плани.

«Хочу сходити в український театр, щоб побачити українських акторів у дії. Також піти в гори, які обіцяв Дмитро», - каже актриса.

За словами Дмитра Комарова, під час зйомок, вони з Луселією ходили у гори, і він не міг її наздогнати. Він запропонував Луселії піднятись на Говерлу, вона погодилась та сказала, що має мету на найближчі два роки – піднятись на вершину 6 тисяч метрів.

«Вік Дмитра – це вік мого сина Педро. Є секрет краси - ягоди асаї. Вони дуже смачні та схожі на виноград, з них роблять супи та креми. Такі ягоди їдять усі спортсмени, культуристи та актори. Також добре виглядати допомагає здорове збалансоване харчування, спорт та гори. Я 37 років вегетаріанка», - говорить зірка «Рабині Ізаура».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня: Комаров показав кумедне селфі з лінивцем

Як виявилось, Луселія Сантос вміє готувати борщ. Його рецепт дізналась від колишнього чоловіка. Однак бразильський та український борщ – дві різні страви. У Бразилії цю першу страву готують у блендері і вона кремоподібна. Борщ від Луселії Сантос дієтичний, без капусти та картоплі.

«Я дуже здивувався, коли запропонував Луселії приготувати борщ, а вона сказала, що це її улюблена страва», - каже ведучий Світу Навиворіт Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крик душі: Комаров зворушив пережитим у Бразилії

Привітати Дмитра Комарова з новим сезоном проекту Світ навиворіт прийшла учасниця гурту Время и Стекло, тренер Голосу.Діти Надя Дорофєєва.

«Подорож – одна з найважливіших частин життя. Це допомагає нам розвиватись. Особисто для мене, подорож – це час для перезавантаження, якого вистачає на рік, до наступної відпустки. Я з захопленням дивлюсь на подорожі Діми Комарова та слухаю його розповіді. Коли він розповідає, що відбувається на зйомках, як запізнюється на літак, як вони літають на старих вертольотах. Тоді я розумію, що Діма на своєму місці. А для мене частина екстриму – звичайний велосипед», - поділилась Надя Дорофєєва.

Завітала на допрем’єрний показ зірка серіалу Школа Олена Курта, яка згадала про свою пригоду в Нью-Йорку.

«В мене екстремальних подорожей не було. Однак, найбільші враження справив Нью-Йорк. Коли ми приїхали у місто, виявилось, що готель забронювали з наступної доби. Ми не знали куди дітись, був день Колумба і всі готелі переповнені. У будь-якій ситуації треба шукати своїх! Ми зайшли в український ресторан та познайомились з земляками, які і дозволили у них зупинитись», - розповіла актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав шокуючі наслідки стародавнього ритуалу індіанців Амазонії

Про бразильські пригоди Дмитра Комарова можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим, які відбудуться в Харкові, Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі. А ще телеведучий познайомить українців із зіркою відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселією Сантос, яка вперше відвідує Східну Європу.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту Світ навиворіт відбудеться на телеканалі 1+1 вже цієї осені.

Новини по темі