Дмитро Комаров зустрів Рабиню Ізауру в аеропорту з короваєм у руках

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зустрів Рабиню Ізауру в аеропорту

Луселія вже у Києві!

Поділитися:

У столичному аеропорту Бориспіль ведучий тревел-шоу Світ Навиворіт Дмитро Комаров разом з прихильниками зустрів актрису серіалу «Рабиня Ізаура» Луселію Сантос.

Шанувальники принесли бразильській актрисі коровай, написав мандрівник у Інстаграм.

«Історична подія: в країнах колишнього СРСР серіал "Рабиня Ізаура" був найпершим із закордонних, а тому найпопулярнішим. Рівно 30 років і 3 дні тому, 16 жовтня 1988 року "Ізаура" вийшла на екрани. Це було щось неймовірне: під час показу порожніли вулиці і зупинялася життя. Всі були біля екранів. Я в свої 5 років теж. І ось актриса вперше приїхала туди, де її найбільше любили. Мені дуже приємно, що це сталося на моє запрошення. Це подарунок від "Світу навиворіт" нашим мамам і бабусям», - написав Дмитро Комаров.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @komarovmir

За його словами, добиралася з Сан Паулу бразильська суперзірка майже добу: 12,5 годин до Стамбула, де переночувала, і ще за декілька годин до Києва.

«Сильно не втомилася і просто зараз збирається гуляти Києвом. У райдері акторки був переліт бізнес-класом. Летіла вона в повноцінному ліжку, харчувалася без перебільшення в ресторані над хмарами.

Поселили в Стамбулі в п'ятизірковий готель і привезли улюблену мільйонами Ізауру щасливою і не втомленою.

З власного досвіду знаю, як важливий хороший переліт, щоб після приземлення не втрачати час в номері готелю, а кайфувати і бігти пізнавати нову країну», - розповів ведучий проекту Світ Навиворіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав шокуючі наслідки стародавнього ритуалу індіанців Амазонії

Про подробиці небезпечної зустрічі з бразильською мафією, а також про інші пригоди Дмитра Комарова можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим, які відбудуться в ХарковіДніпріКиєвіУжгородіЧернівцях та Одесі. А ще телеведучий познайомить українців із зіркою відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселією Сантос, яка вперше відвідає Східну Європу.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту «Світ навиворіт» відбудеться на телеканалі «1+1» вже цієї осені.

Новини по темі