Спеціальний випуск Світу навиворіт: На 1+1 покажуть небезпечне інтерв’ю Дмитра Комарова з наркобароном

Світ навиворіт. Україна

Не пропустіть найнебезпечніше інтерв’ю за всю історію проекту.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі «1+1» у спеціальному випуску «Світу навиворіт» покажуть найнебезпечніше інтерв’ю за всю історію проекту.

Побачивши справжню Бразилію, країну контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація, Дмитро покаже всі реалії, з якими доводиться миритися мешканцям бідних районів. Про деталі та жорстокі правила виживання у фавелах він дізнається з перших вуст від людини, яка їх запровадила. Ведучий-екстремал зробить неможливе: він вирушить на зустріч з наркобароном одного з місцевих кланів мафії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ навиворіт святкує свій восьмий День народження

«Пасажир мотоцикла тримав спрямований в мене на рівні скроні пістолет. Я рефлекторно підняв руки і впустив телефон. Мені продовжували кричати: «Відкрий вікно». Лівою рукою я намацав кнопку і опустив скло. І одразу відчув дотик прохолодного металу до голови. Якщо чесно, у такому стані я ще не був: нетипово підвищеної концентрації і надшвидкого ходу думок. У моїй голові за секунди проскочили основні варіанти розвитку подій», - згадує Дмитро свої відчуття, коли його вели на зустріч із наркобароном під дулом пістолета.

Як розповідає телеведучий, його попереджали, що проводити розслідування щодо наркотрафіку у Бразилії, а тим більше намагатись записати інтерв’ю із головою наркомафії – надзвичайно небезпечно. Ніхто із інформаторів чи гідів не міг дати гарантію безпеки знімальної групи під час візиту до фавел, адже вони повністю контролюються місцевими ватажками, за правилами яких покарання за найменшу провину – смерть. Незважаючи на це, Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв пішли на цей ризикований експеримент, щоб показати справжній «виворіт» Бразилії та життя людей там, куди не потрапити звичайним туристам. 

Найстрашніше, за словами ведучого, є те, що до наркобізнесу у фавелах залучають дітей.

 «Дуже лякає те, що бандитами тут стаютьвже з 12 років. Якщо хлопець зміг довести свою вірність угрупованню, йому вже можуть видати пістолет і рацію, - говорить Дмитро.

Команда «Світу навиворіт» розшукала унікальну людину, яка присвятила своє життя тому, щоб урятувати юних хлопців від кримінального майбутнього та навчати футболу замість злочинів. У новій програмі покажуть, як сильна духом людина здатна протистояти навіть мафії заради великої мети. Дмитро Комаров спробує власноруч здійснити мрію дітей з фавел та подарувати їм шанс на щасливе майбутнє, сповнене спортивних перемог, а не злочинів. 

Чим закінчився візит Дмитра до фавел та «гостинна зустріч» знімальної групи «Світу навиворіт» з наркобароном, дивіться вже сьогодні у спеціальному випуску о 21:45 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зйомках програми Світ навиворіт

Новини по темі