Дмитро Комаров потрапив у лігво бразильської мафії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров потрапив у лігво бразильської мафії

Вже скоро глядачі 1+1 зможуть побачити довгоочікувану прем'єру екстремального тревел-шоу.

Поділитися:

Вже скоро телеглядачі 1+1 зможуть побачити довгоочікувану прем'єру екстремального тревел-шоу  з Дмитром Комаровим. У цьому сезоні для нас відкриється неймовірна експедиція до Бразилії, країну контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і розвинута цивілізація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров привезе до України виконавицю головної ролі в серіалі «Рабиня Ізаура»

Крім диких джунглів з первісними племенами, телеведучий разом з оператором Олександром Дмитрієвим також досліджували й іншу частину країни, в якій люди продовжують уживатися з кримінальною культурою. Ні для кого не секрет, що в бразильських фавелах досі орудує мафія. У кращих традиціях програми, ведучий зважився на ризиковану експедицію в епіцентр бандитського лігва в Ріо-де-Жанейро, щоб показати телеглядачам справжнє життя фавел зсередини.

«Нам вдалося зробити практично неможливе і домовитися про зустріч з ватажком однієї з кримінальних банд. Нам з Сашею призначили час і ми прийшли у вказане місце. Ці райони не контролюються урядом і поліцією, там влада своя: у наркомафії. У найнесподіваніший момент, коли я взагалі припустити не міг, що щось станеться, а просто чекав зустріч із посередником, до мене під'їхали і направили заряджену зброю до скроні. Я підняв руки вгору. Бандит сказав: «Їдь за мною». У такі моменти ти розумієш, що дійсно все зараз може закінчитися ... Ми поїхали в бандитське лігво, де нас зустріло ще 5-7 озброєних людей, які направили зброю прямо на нас.

Скажу чесно, за довгий досвід в подорожах, я багато чому вже перестав дивуватися. Але це був той момент, коли я відчув особливий ступінь ризику і зрозумів, що такі люди не церемоняться. На щастя, ми зуміли домовитися навіть з такими людьми і продовжити роботу», - розповів Дмитро.

Дмитру вдалося зняти унікальний репортаж, який телеглядачі побачать у новому сезоні. Про подробиці небезпечної зустрічі з бразильською мафією, а також інші пригоди Дмитра Комарова можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим відразу після його повернення з експедиції. Зустрічі відбудуться в Харкові, Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі. А ще телеведучий познайомить українців із зіркою відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселією Сантос, яка вперше відвідає Східну Європу.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту Світ навиворіт відбудеться на телеканалі 1+1 вже цієї осені.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Канал 1+1 ???? Офіційна сторінка (@1plus1_ua) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тайський суп Том Ям на кокосовому молоці від Дмитра Комарова

Новини по темі