Дмитро Комаров ризикне життям під час екзотичного полювання

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров ризикне життям під час екзотичного полювання | 1+1
Фото: Прес-служба «Світ навиворіт»

Ведучий вирушить на Острів Буйволів, де полюватиме на крабів.

Поділитися:

Бразильська експедиція «Світу навиворіт» триває. У новому випуску, що вийде на каналі 1+1 уже сьогодні, 16 жовтня, о 22.45, на Дмитра Комарова чекає подорож у крабовий рай і небезпечне екзотичне полювання.

«Світ навиворіт» вирушить на красивий острів Бразилії з унікальним тваринним світом – Маражо. У народі він відомий як Острів Буйволів. Основний вид транспорту серед місцевих жителів – буйволячі упряжки.

«Складно повірити, але такі упряжки виконують функцію і таксі, і автобусів, і вантажівок, і навіть сміттєвозів. Тут більшість віддає перевагу буйволам, аніж автомобілям – особливо селяни. І це можна пояснити. Буйвол дуже невибагливий він їсть усе, що росте, а доглядати за ним майже не потрібно. Він не вимагає палива, нервів і турбот», – поділився враженнями Дмитро Комаров.

Фото: Unsplash

Маражо омивається солоними хвилями Атлантичного океану і водночас прісною водою місцевих річок. Тому тут сформувалася унікальна природна екосистема з гігантськими мангровими хащами. Під час припливів це місце перетворюється на рай, а під час відливів тут починається пекельна робота. Річ у тому, що на стику екосистем проживає неймовірна кількість живності, зокрема й екзотичні краби. Жителі острова виловлюють їх у хащах мангрових лісів у дуже незвичний спосіб.

Дмитро Комаров вирушить із місцевими чоловіками на екстремальне полювання на крабів і випробує на собі небезпечний промисел, під час якого можна запросто позбутися пальців. Щодня жителі острова ризикують своїм життям, адже в болотистій місцевості можна легко натрапити на отруйну змію чи скорпіона.

Фото: Прес-служба «Світ навиворіт»

Скільки крабів і якою ціною вдасться зловити Дмитру Комарову, чи сподобається українському мандрівникові таке незвичайне полювання, а також про секрет приготування крабів від місцевих господинь – дивись у програмі «Світ навиворіт» о 22.45 на каналі 1+1.

Про попередні пригоди Дмитра Комарова у Бразилії читай за посиланнями:

1. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

2. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

Новини по темі