Дмитро Комаров вразив розповіддю про те, як купався в річці з крокодилами

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров купався в одній річці з крокодилами
1plus1.ua

Ведучий розповів, чому не виходив на зв'язок з інтернет-спільнотою.

Поділитися:

У розпал бразильської експедиції програми Світ навиворіт Дмитро Комаров знову змусив потурбуватися своїх фоловерів у соціальних мережах - два тижні телеведучий не виходив на зв'язок.

Діставшись до цивілізації, екстремал і мандрівник розповів про свої пригоди в одному з найбільш диких куточків світу і поділився рідкісними фотографіями індіанського племені:

«Нарешті скінчилася експедиція до джунглів біля венесуельського кордону. Більше половини часу зайняла дорога: 8 днів на воді, з яких я провів 7 днів в цьому маленькому човні і пройшов по абсолютно диких місцях між Бразилією і Венесуелою близько 1400 кілометрів.

Дорога до племені в один кінець - 4 дні човном. Я навчився по 10-15 годин на день з відносним комфортом розміщуватися на металевій лавці без спинки. Перестав дивуватися тому, що пейзаж може не змінюватися. Навколо завжди однакова картинка - найбільш невивчений і дикий, вологий тропічний ліс. Звик купатися в річці, в якій кожен день бачив десятки крокодилів. Мене навчили, як робити це більш-менш безпечно.

Звик ходити по воді човгаючи, а не піднімаючи ноги, щоб мінімізувати ймовірність укусу амазонським скатом. Звик до смаку річкової води. Звик, що обід, перш ніж його приготувати і з'їсти, потрібно спершу зловити. Це була незабутня двотижнева експедиція, в якій я реалізував свою давню мрію - познайомився з племенем яномані. Ми зробили це. Результат ви побачите вже цієї весни в нашій програмі. Все, пішов відсипатися, відмиватися і заліковувати укуси і виразки, тому що попереду - найцікавіші зйомки #світнавиворіт», - написав Дмитро Комаров на своїй сторінці в соціальній мережі.

Ще більше цікавих подробиць про екзотичну Бразилії дивіться в нових випусках «Світу навиворіт» по середах о 22.45 на «1+1».

Новини по темі