Дмитро Комаров, Руслан Сенічкін і Луселія Сантос станцювали самбу в прямому ефірі

Світ навиворіт. Україна
«Рабиня Ізаура» та ведучі 1+1 Дмитро Комаров і Руслан Сенічкін станцювали самбу

Актриса серіалу «Рабиня Ізаура» дала майстер-клас з танців зірковим ведучим.

Поділитися:

Сьогодні гостями Сніданку з 1+1 стали ведучий Світу навиворіт Дмитро Комаров і виконавиця головної ролі в серіалі «Рабиня Ізаура» Луселія Сантос, яка стала однією з героїнь нового бразильського сезону тревел-шоу і приїхала до України на запрошення телеведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня: Комаров показав кумедне селфі з лінивцем

Бразильська акторка розповіла, що з усіх українських міст, в яких вона встигла побувати, їй найбільше сподобався Київ, і навіть вимовила українською мовою «Україна, я тебе кохаю».

«Я зачарована красою осінньої природи у вашій країні - такого в Бразилії не побачиш. Це найяскравіше враження, яке я заберу з собою додому, - розповіла бразильська зірка. - З української кухні я встигла спробувати борщ і вареники, які виявилися дуже смачними».

Творчі зустрічі з Дмитром Комаровим і Луселією Сантос вже відбулися в Харкові, Києві та Дніпрі:

«Зустрічі проходять фантастично при повних залах. Коли 1700 людей стоячи аплодують Луселії Сантос - це неймовірні відчуття. Це подарунок всім нашими мамам», - розповів телеведучий.

Актриса також поділилася своїми враженнями від знайомства з українцями:

«Моє перше враження від України склалося завдяки знайомству з Дмитром і Олександром. Вони дуже відкриті, щирі і працьовиті. Можу зазначити, що українці навіть більш дружелюбні, ніж бразильці».

Крім того, Луселія Сантос розповіла, де зараз знаходиться вбрання, в якому вона знімалася в серіалі «Рабиня Ізаура», як прийшла до вегетаріанства і про що знімає документальні фільми у якості режисера.

Під кінець Луселія Сантос, яка у 59 років стала учасницею бразильської версії «Танців із зірками», дала майстер-клас Дмитру Комарову та Руслану Сенічкіну по самбі - танцю, який став візитною карткою Бразилії.

Нагадаємо, прем'єра десятого ювілейного сезону проекту Світ навиворіт про Бразилію відбудеться 31 жовтня на телеканалі 1+1. Про подробиці знайомства з Луселією Сантос, небезпечної зустрічі з бразильською мафією, а також про інші пригоди Дмитра Комарова в країні контрастів можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим, які відбудуться в Ужгороді, Чернівцях и Одессі.

Новини по темі