Команда Світу навиворіт встановила новий український рекорд

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров вирушив у нову експедицію до Бразилії.

Поділитися:

Вчора в аеропорту Бориспіль більше п'ятиста шанувальників тревел-шоу Світ навиворіт зібралися для того, щоб провести ведучого Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва в нову експедицію, яку глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні проекту восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров провів благодійну акцію до свого дня народження

Ведучий та оператор під'їхали до терміналу аеропорту на мотоциклі, прикрашеному логотипами проекту, і з великим рюкзаком. Шанувальники чекали своїх кумирів з безліччю прапорців різних країн, намагаючись вгадати, куди ж на цей раз вирушать мандрівники. Коли Дмитро і Олександр під'їхали, фани зустріли їх оплесками, а в момент, коли ведучий оголосив, що сьогодні команда проекту відлітає знімати новий сезон в Бразилію, шанувальники запустили в небо сотні паперових літачків.

«Якщо минулий сезон був про країну майбутнього, Японію, то в новому сезоні ми розповімо про первісні племена та дикі ритуали Бразилії. Прямо зараз ми відлітаємо до міста Доха, робимо пересадку в Сан-Паулу, потім - в місті Манаус, «столиці» Амазонії, після чого - висаджуємося глибоко в джунглях Бразилії. Ми проведемо в польоті майже три доби. І через три дні почнемо зйомки в самому серці Амазонки, в тих самих місцях, де водяться анаконди і крокодили», - розповів ведучий.

Цікаво, що прихильники проекту Світ навиворіт з'їхалися з усієї України, щоб побажати Дмитру Комарову та Олександру Дмитрієву удачі в новій експедиції. Під час зустрічі представник Національного реєстру рекордів України вручив ведучому нагороду за наймасовішу автограф-сесію, під час якої в рамках серії зустрічей в 19 містах України було роздано 10 185 автографів.

Ведучий-екстремал розповів, що загальна вага багажу, з яким команда Світу навиворіт вирушає до Бразилії, складає 256 кілограми. Мандрівники везуть з собою намети, спальники, обладнання для табору - все для того, щоб жити в непрохідних джунглях. Крім того, Дмитро Комаров взяв з собою до Бразилії українську калину, яку збирається посадити біля Амазонки. Не забув ведучий і свій головний талісман - український прапор, який подорожує з ним з 2004 року.

Нагадаємо, новий сезон Світу навиворіт про Бразилію можна буде побачити на телеканалі 1+1 восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Новини по темі