ТОП-3 українських місць, де варто побувати хоча б раз у житті: Поради Дмитра Комарова

Світ навиворіт. Україна
ТОП-3 українських місць, де варто побувати хоча б раз у житті: Поради Дмитра Комарова

Ведучий Світу навиворіт розповів, які українські місця варто відвідати цього літа.

Поділитися:

Ексклюзивно для сайту 1plus1.ua ведучий популярного тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров зізнався, які місця для відпочинку в Україні найбільше любить. Куди варто поїхати цього літа, аби насолодитися просторами, пейзажами та чистим повітрям нашої країни - читайте в інтерв’ю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

КАРПАТИ 

Мандрівник стверджує, що безсумнівно номер один у подорожах Україною для нього є Карпати. Дмитро радить подорожуючим, які прагнуть комфортного відпочинку, вирушати до Буковелі. Там ви зможете жити у хорошому готелі або приватному будинку, гуляти по трекінгових стежках, користуватися зручними підйомниками, кататися на велосипедах і просто насолоджуватися літніми Карпатами.

«Як на мене, літні Карпати нічим не гірші і в багатьох сенсах кращі, ніж, до прикладу, літні Альпи. До того ж набагато дешевші. Крім того, там є свій «навиворіт». Якщо ви поїдете до Говерли, бази Заросляк, там прокладені дороги, що доступні багатьом людям, які в силах пробігти декілька кілометрів. Але є й багато інших вершин - Петрос, Піп Іван - які я називають «двохтисячниками». Це гори висотою більше 2000 м. Вони всі унікальні, і там можна провести навіть місячну експедицію. А ось гора Драгобрат, де навіть зараз можна знайти клаптик снігу на вершині, вважається найвисокогірнішим курортом України. Там найекстремальніша дорога, яка веде на саму вершину», - розповів Дмитро.  

Мандрівник також зізнався, що вважає весь регіон західної України особливим. Дмитро порадив любителям Карпат зупинятися не тільки у готелях, а й у місцевих жителів: 

В Карпатах надзвичайно доброзичливі люди. У них цікавіше зупинятися, адже крім того, що ви подорожуєте, ви ще й відчуваєте себе жителем цього регіону, маєте можливість скуштувати їх страви. 

ЛЬВІВ 

Львів - одне із найулюбленіших міст Дмитра Комарова. Ведучий стверджує, що опинившись у Львові, відчуваєш європейську атмосферу. 

Я обожнюю гуляти вздовж центральних вулиць Львову, заходити у місцеві кав’ярні. Крім того, тут можна відвідати багато цікавих фестивалей, спектаклів або концертів. 

ВІННИЦЯ 

Дмитро Комаров розповів, що нещодавно у нього з’явилась можливість провести 2 дні у Вінниці. Мандрівника вразила чистота міста та інтелігентність людей, які щиро люблять своє місто. 

Насамперед Вінниця відома своїми фонтанами. Там неймовірно красиво та гамірно. Але у Вінниці є ще один парк із фонтанами, який обожнюють місцеві жителі. Він дуже сучасний та затишний. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, куди поїде у новому сезоні Світу навиворіт

 
 

Новини по темі