Ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, що цікавого нам очікувати від нового сезону (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна

Як Дмитро Комаров ризикував життям заради зйомок нового сезону "Світ навиворіт" про Пакистан та чому в цю країну все одно варто приїжджати туристам?

Поділитися:

Дмитро Комаров — унікальний мандрівник, якого впізнають навіть глави якудзи в Японії та наркодилери в Бразилії. Його кусали небезпечні тварини, він побував в найекзотичніших та найвіддаленіших куточках світу і вже неодноразово планував написати власний заповіт. Вже понад 10 років його авторський проект, телепрограма "Світ навиворіт", залишається найрейтинговішим серед тревел-шоу України! Кожна зйомка — це боротьба за життя, тому складається враження, що ведучому нічого не страшно. Та чим його здивувала експедиція в одну з найзакритіших країн світу Пакистан, випуски якої зможемо побачити вже сьогодні, 4 вересня о 18:30? Дізнаєтесь з сюжету ранкового шоу "Сніданок. Вихідний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Назустріч пригодам»: Дмитро Комаров на ексклюзивному мотоциклі вирушить досліджувати незвіданий Пакистан

Дмитро Комаров сказав, що вважає, що вони зняли такі унікальні речі, які, на його думку, ніхто не зможе повторити:

Це справжній ексклюзив! Це те, про що не прийнято говорити вслух! Навіть на рівні держави намагаються приховувати це все та не розповідати журналістам, проте ми все це зафільмували та покажемо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Закритий світ, який ще не показували по ТБ»: на 1+1 стартує продовження сезону «Світу навиворіт» про Пакистан

Місія ведучого — зняти максимально чесно життя людей країни, в яку приїхали, та максимально чесно розповісти про устрій держави. Так у новому сезоні про Пакистан їм довелося потрапити в такий регіон країни, куди бояться заїзджати навіть місцеві пакистанці:

Були зйомки в пустелі, коли мене з оператором супроводжували чотири джипи з охороною, 12-15 солдат регулярної армії в кожному. А попереду пулемет. Спочатку це було дивно, проте пізніше звикли. 

Не пропустіть вже сьогодні новий випуск "Світу навиворіт" о 18:30!

Новини по темі