«Назустріч пригодам»: Дмитро Комаров на ексклюзивному мотоциклі вирушить досліджувати незвіданий Пакистан

Світ навиворіт. Україна
Дмитро  Комаров на ексклюзивному мотоциклі  вирушить досліджувати незвіданий Пакистан

У першому випуску програми покажуть пакистанського «Да Вінчі», який створює унікальний автомобільний декор для всього світу, та продемонструють ексклюзивний витвір майстра спеціально для «Світу навиворіт».

Поділитися:

Вже завтра, 4 вересня, о 18.30 на 1+1 стартує продовження сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт». Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв будуть відкривати незвідані сторони однієї з найзакритіших мусульманської країн світу та вперше  оприлюднять кадри, які ще ніколи не показували  не тільки на українському телебаченні, але і на світових телеканалах.

Пакистан — країна, яка живе за своїми особливими законами. Телеведучий-мандрівник  повернувся у цю країну та продовжить досліджувати світ її контрастів і таємниць.  І вже у першому ж випуску глядачі побачать «виворіт» Пакистану, який мало хто бачив.

Світ навиворіт

У новий сезон проекту Дмитро Комаров увірветься на яскравому, оздобленому численними декораціями автобусі, який вражає своїм чудернацьким виглядом. Незвична пакистанська традиція тюнінгувати транспорт відома на весь світ, завдяки цій особливості, вулиці деяких міст можна сміливо назвати галереєю мистецтв під відкритим небом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський: «Для мене найголовніше – це танець, саме його я буду оцінювати»

Цікаво, що тільки у місті Карачі працює понад 50 тисяч майстрів, які  займаються декором автотранспорту. «Світ навиворіт» побуває у майстерні, де створюють такий ексклюзивний тюнінг та познайомить глядачів із найвідомішим у світі  майстром Нусратом Ікбалом. Дмитро Комаров зануриться у тонкощі декорування та покаже, як звичайний транспорт перетворюють на витвір мистецтва.

Світ навиворіт

Більше того, досліджувати Пакистан  телеведучий продовжить на ексклюзивному мотоциклі, зробленому в кращих пакистанських традиціях спеціально для проекту «Світ навиворіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкоатлетка Оксана Ботурчук, про яку зняли фільм «Пульс», виборола срібну медаль на Паралімпіаді в Токіо

«Ми вирушаємо назустріч пригодам. Враховуючи, що попереду на мене чекає довга подорож  по всьому Пакистану, мені захотілось здійснити її за всіма місцевими звичаями. Тому мій транспорт має бути і красивий і дзвінкий», — розповів Дмитро Комаров.

Свого залізного коня Дмитро Комаров знайшов на місцевому  авторинку. Утім на телеведучого чекав сюрприз, виявляється, що офіційно у Пакистані іноземець не має права купити та зареєструвати мотоцикл на своє ім’я, але команда «Світу навиворіт» змогла знайти рішення.

Світ навиворіт

У випуску глядачі дізнаються, скільки коштував ексклюзивний мотоцикл Дмитра Комарова від пакистанського «Да Вінчі», як його оздоблювали вручну та чому у кожного  місцевого мотоцикліста на ручках керма зображені жіночі очі. Також до оздоблення мотоцикла майстер додав і логотип «Світу навиворіт».

«У цьому особлива цінність, особливість і неповторність пакистанської  традиції прикрашати транспорт. Тут, у епоху автоматизації, все продовжують робити вручну. Це фантастика. Коли я купував його, я думав, щоя потім буду з ним робити, як продати? Але коли я його побачив тепер я буду думати, як його доставити в Україну».

Телеглядачі також побачать, який подарунок Дмитро Комаров отримав від Нусрата Ікбала, та як місцеві жителі відреагували на такого яскравого «нового жителя» на дорогах Пакистану.

Продовження незвіданого, загадкового і містичного Пакистану — дивіться у «Світі навиворіт» уже в цю суботу о 18:30 на 1+1.

Новини по темі