Ірина Білик розповіла, чи планує народжувати третю дитину за допомогою сурогатного материнства

Співачка Ірина Білик розповіла, чи планує третю дитину.

Поділитися:

Українська співачка та учасниця команди мисливців у шоу "Маскарад" Ірина Білик розповіла "Світському життю", в яку школу планує вести молодшого сина, чи планує вона народжувати третю дитину та чи чекає на онуків?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Ірина Білик розповіла, яку школу обрала для молодшого сина Табріза Ахмадова:

Це буде школа за порадами Монтессорі. Мені цікаво, яка буде людина після такого навчального закладу, де навчають не тільки "плюс-мінус", а життю: як помити посуд, попрати. Мені це подобається. Розказують все, що потрібно малим дітям потім у дорослому житті.

Остання дитина Ірини народжена за допомогою сурогатного материнства. Та чи планує зірка таким чином народити й третю дитину? Зізналася:

У мене був такий план. Минулого року я про це домовлялася, думала, вела переговори. Так здавалося, що я хочу. Але потім пішли концерти й маленького сина вже залишала з неньками, братиком. Я вирішила, що буде несправедливо, якщо третя дитина буде заложником того, що я багато працюю. Вирішила, що на цьому зупиняюсь та всі останні свої роки буду присвячувати тільки глядачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: до шоу доєднається сексапільний Нептун, а Ірина Білик зіллється з Надею Дорофєєвою у пристрасному поцілунку

Та чи планує співачка онучку? Ірина Білик пояснила, що її старший син Гліб Оверчук та його дівчина Аліса наразі чайлдфрі (субкультура та ідеологія, що характерна відмовою та небажанням батьківства – ред.):

Кажуть, що можливо з Африки привезуть собі дитинку, тому що дуже багато тих, хто без батьків та голодує, їм погано. Я сказала, що це їхнє життя, мені нема коли з онуками сидіти. Беріть хоч з Африки, хоч де завгодно – я буду любити будь-яку дитину.

Дивіться ліпсінк батл, пародію на Володимира Дантеса, Ірини Білик проти Юрія Ткача: