Маскарад на 1+1: до шоу доєднається сексапільний Нептун, а Ірина Білик зіллється з Надею Дорофєєвою у пристрасному поцілунку

Маскарад на 1+1: до шоу доєднається сексапільний Нептун, а Ірина Білик зіллється з Надею Дорофєєвою у пристрасному поцілунку

Вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться показ п’ятого епізоду головного найзагадковішого шоу країни.

Поділитися:

Зіркові команди продовжують боротьбу за перемогу та намагатимуться відгадати якнайбільше загадкових персонажів, у той час як найбільш обговорювані публічні особи країни у яскравих образах демонструватимуть свої таланти та все більше заплутуватимуть команди.

Маскарад

Суботнього вечор на сцену вийде «гостра на язичок» Мотанка, яка минулого епізоду спричинила справжній фурор своїм глибоким знанням зіркового життя та змусила телеглядачів весь тиждень гадати, хто ховається за зірковим персонажем. Нагадаємо, образ Мотанки складається з багатошарової спідниці з більш ніж 1000 китиць, а обличчя героїні закриває справжній фехтувальний шолом, вишитий різнобарвними орнаментами. Цього вечора артистка зіграє на бандурі відому пісню Леді Гаги «Paparazzi» та розповість більше фактів про свою родину.

Заспіває і пухнастий Бабайка, який 4 тижні поспіль дивує зіркові команди і глядачів своїми виступами та загадками.

Маскарад, Бабайка

Також вже традиційно до шоу доєднаються два нових персонажа. Першим вийде на сцену блискучий Лускунчий, який продемонструє свій солов’їний спів. Неймовірний образ Лускунчика складається з червоного сюртука, прикрашеного золотими елементами та 15-кілограмової голови персонажа.

Маскарад, Щелкунчик

Другим новим героєм стане сексапільний Нептун, який продемонструє елементи повітряної акробатики на пілоні та змусить всіх телеглядачок завмерти перед екранами. 

Чекає на глядачів і «Ліпсінк Батл», який вирішить, яка команда першою оголосить свої здогадки щодо зірок у образах. Ірина Білик «заліпсить» Дантеса та навіть зіллється у пристрасному поцілунку з Надею Дорофєєвою. Хто перевтілиться у Дантеса з команди Юрія Ткача, стане відомо вже у суботу о 20.20.

Маскарад, Мотанка

Сьогодні до студії інфотейнмент шоу «Твій день» завітав Олександр Стоянов, якого розкрили минулого тижня. Прем’єр Національної опері України ховався у образі тендітного Ельфа та демонстрував навик повітряної гімнастики.

“Я з дитинства люблю висоту. Мене хлібом не годуй, дай посидіти на верхівці дерева або на краю скелі. Я багато разів падав з дерева, колись навіть лежав у лікарні через це. Лазив до дівчат на 3 поверх по фасаду будинку, за що мене навіть хотіли відрахувати з коледжу, тому мені цей навик дуже знадобився у шоу «Маскарад», - сказав Олександр Стоянов. 

Артист також розповів, що через суворі правила конфіденційності на проєкті йому важко було утримувати участь у Маскараді у таємниці від дружини, судді Танців із зірками Катерини Кухар:

«У нас з Катериною навіть були скандали. Формат шоу не дозволяє розкривати свою участь у шоу навіть найближчим людям, тому звісно Катя нічого не знала. Вона мене питала, де я був 9 годин поспіль та чи не з’явилась у мене коханка».

Вже завтра о 18:30 на зірковому святковому ярмарку «Кураж» відбудеться благодійний аукціон фантастичних костюмів з шоу «МАСКАРАД». Кожен охочий може доєднатись до аукціону та придбати собі на пам’ять казкового героя з улюбленого шоу і допомогти таким чином дітям. Виручені кошти будуть направлені на профілактику та первинну допомогу ментальному здоров'ю вразливих дітей і батьків у травмованій війною Луганській області.

Дивіться шоу Маскарад щосуботи о 20:20 на телеканалі 1+1.