10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

Танці з зірками
«Танці з зірками»: 10 найефектніших танго на головному паркеті країни | 1+1

Їх можна дивитися знову і знову.

Поділитися:

Танго – танець пристрасті та вогню. Не дивно, що учасники «Танців з зірками» намагаються опанувати цей стиль і вразити суддів та глядачів своїми постановками. І їм напрочуд добре це вдається! Принаймні ці 10 виступів точно не залишать тебе байдужим.

Пристрасне танго Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка

З аргентинським танго у першому сезоні оновлених «Танців…» на паркеті феєрично з’явилася легенда шоу – Наталія Могилевська. Із новим партнером вона танцювала про те, що ніколи не пізно стати собою і почати робити те, що справді подобається. Своїм танго артистка довела, що все у нашому житті можливо.

Повітряне танго Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко

У першому сезоні оновленого шоу учасники вирішили захопити танцем не лише на паркеті, а й під стелею. Вони подарували глядачам зворушливу історію сумного клоуна, який боїться показати свої почуття, але дуже гостро переживає їх всередині. І хоча суддям не вистачило емоцій, шанувальникам пари цей ніжний виступ припав до душі.

Небезпечне танго Наді Дорофєєвої та Жені Кота

Найсексуальніша пара першого сезону оновлених «Танців…» вразила глибоким виступом про те, як інколи буває непросто кохати. Не дивно, що танець вийшов таким чуттєвим і справжнім, адже Надя розповіла власну історію. Пара присвятила своє танго всім тим, хто знає, що таке почуття на відстані.

Емоційне танго Сергія та Сніжани Бабкіних

Танець на межі любові й ненависті сім’я Бабкіних виконала у першому сезоні оновлених «Танців…». Вони майстерно перенесли життя на паркет і правдиво розповіли про сильні почуття, які штовхають на невиважені вчинки.

Харизматичне танго Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової

Переможці другого сезону оновлених «Танців…» захопили глядачів кумедним виступом. Ілона приміряла на себе роль лікаря, а гуморист був її клієнтом. Не зважаючи на веселу картинку, артисти вклали у своє танго глибокий зміст. Вони танцювали про кохання, яке надихає і зцілює душевні рани.

Вибухове танго Лесі Нікітюк, Олі Полякової та Макса Єжова

Своїм виступом зірки подарували глядачам подвійну порцію пристрасті й краси. Хореограф закружляв у танці двох довгоногих білявок, а ті вступили у змову і вбили свого партнера. Суміш гумору і танцю ще ніколи не була такою яскравою.

Відверте танго Олени Кравець та Макса Леонова

Гумористка вирішила показати у танці інший бік своєї душі: ніжний, чуттєвий та лагідний. Разом із партнером вони розповіли життєву історію Олени, труднощі та проблеми, які актриса була не в силах подолати самостійно.

Кумедне танго Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової

Шоумен танцював про те, як важливо і водночас важко сьогодні залишатися справжнім чоловіком. Цей танець пара присвятила всім «вовчицям» України у другому ефірі третього сезону оновлених «Танців…». А наприкінці виступу на паркет до них вийшов кумир мільйонів жінок – Олег Винник…

Смертельне танго Ксенії Мішиної та Лізи Дружиніної

В ефірі обміну партнерами на паркет вийшла зовсім неочікувана пара – її склали двоє дівчат. Варто сказати, що вони вразили всіх професійним виконанням танго та емоційним напруженням, яке не згасало впродовж усього номеру. Переконайся в цьому, ввімкнувши відео!

Азартне танго Анни Різатдінової та Дмитра Жука

Гімнастці обмін теж пішов на користь. У сьомому ефірі вона вийшла на паркет із Дмитром Жуком – партнером Людмили Барбір. Разом вони виконали пристрасне танго в казино. Дівчина так захопила танцівника, що той незчувся, як вона поцупила всі його гроші.

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай ще більше новин про улюблене шоу:

1. Анні Різатдіновій стало зле в прямому ефірі «Танців з зірками» 

2. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

3. 10 маловідомих фактів про Женю Кота, які тебе здивують

4. MARUV вплела у свій хіт українські етномотиви (відео)

5. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі