10 маловідомих фактів про Женю Кота, які тебе здивують

Танці з зірками
Женя Кот: 10 несподіваних фактів про переможця Танців з зірками | Ексклюзив | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Хореограф розкрив кілька таємниць для 1plus1.ua.

Поділитися:

Понад десять років тому він був частиною балету Тіни Кароль, а сьогодні — переможець «Танців з зірками» та один із найжаданніших чоловіків України. Мова про харизматичного хореографа Женю Кота, який цього разу завітав до редакції 1plus1.ua.

Володар кубка головного танцювального шоу країни поділився цікавими та несподіваними фактами зі свого життя — і деякі з них тебе точно вразять. Про таємну мрію Жені Кота, його пристрасть і незвичне захоплення дізнаєшся з нашої добірки. Поїхали!

1. Женя доглядає за розкішним садом, який виплекав власноруч. Це для нього не просто втіха, а й справжній моральний відпочинок. 

«Тільки-но ми переїхали до приватного сектора, в мене виникло бажання висаджувати рослини».

Я власноруч посадив туї, лаванду, барбариси, самшити. А ще — чотири кущі троянд. Кожен шириною метри чотири, а висотою — три. 

2. Улюблений аромат Євгена — пачулі. За словами танцюриста, він асоціюється в нього з дружиною Наталею: «Це аромат впевненості та сили, який вона обожнює так само, як і я».

3. Хореограф має аж трьох домашніх улюбленців — собаку Ейву, а також котів бурманської породи Бандита і Лисицю. 

«Про те, як правильно виховувати собаку, я багато читаю, дізнаюся особливості породи».

А коти… Спочатку ми хотіли їх назвати Фея і Маг. А за тиждень зрозуміли, що, ні, це точно Бандит і Лисиця (сміється). 

4. Ще одна несамовита пристрасть Жені Кота — мотоцикли. Нещодавно він придбав омріяний Harley-Davidson, а раніше їздив на спортивному мотоциклі. Втім, перерва між покупкою одного байка та іншого склала понад 10 років. І ось чому: 

«Коли мені було 20, трапилося так, що я впав із мотоцикла. Отримав багато травм і боявся їздити. Врешті-решт продав байк і думав, що на цьому кінець. Але час минав, а жага знову сісти на мотоцикл мене не залишала. Тоді я зрозумів, що мені просто треба змінити стиль. Тепер у мене гарний, потужний, харизматичний байк, на якому я можу їхати красиво».

5. Мрія, яка ще не втілилася в життя — співати. Женя зізнається, що вона з’явилася у нього давно й досі не відпускає. Втім, поки він наважується практикуватися лише у своєму авто.

6. Євген жартома говорить, що має особистого дієтолога. Адже обов’язок пильнувати за його харчуванням взяла на себе дружина. Та примушувати коханого відмовлятися від сосисок і ковбас не довелося: він сам взяв приклад із Наталії. 

Коли почали жити разом, Наталя нічого мені не забороняла. Я сам до неї приглядався й брав із неї приклад. Ми дуже любимо їсти. Але правильно!

Женя додає, що їхній раціон складають прості продукти: на сніданок — яйця, на обід — м’ясо, риба, гречка або рис. Але завжди без соусів та надмірної обробки. 

7. Місце сили Жені — біля води. Він обожнює море та океан і з усмішкою називає себе людиною-амфібією. 

8. «Майстерний Дон Жуан, який вчить жінок протистояти чоловічим маніпуляціям. А паралельно сам спокушає дівчат». Ні, це не характеристика Жені Кота в житті. А лише його опис своєї ролі у комедійному серіалі «Великі Вуйки». Цього року хореограф отримав акторський досвід і зіграв у стрічці коуча з амурних справ. Дуже реалістично! 

9. Аби заспокоїтися, Євген… ламає пір’я в подушках. 

Це як лопати бульбашки в захисній плівці, тільки мій авторський підхід. 

10. Ксенія Мішина стала найособливішою партнеркою Жені Кота за три сезони «Танців з зірками». Він зізнається, що з нею «все по-іншому». Акторський досвід учасниці допоміг їм обом розкритися на проекті та отримати омріяне золото. У цьому легко переконатися, переглянувши один із виступів пари: 

Також читай інші новини про Женю Кота:

1. Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками

2. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

3. Без кісток: Дружина Жені Кота дивує розтяжкою (відео)

4. Якою була весільна сукня красивої дружини Жені Кота

5. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

Новини по темі