Учасники «Танців з зірками» Костянтин Войтенко та Антон Нестерко разом з благодійниками зібрали 4,5 мільйони гривень на обладнання для армії

Танці з зірками
Костянтин Войтенко та Антон Нестерко разом з благодійниками зібрали понад 4 мільйони гривень на обладнання для армії
Instagram/kostiantynvoitenko

Костянтин Войтенко та Антон Нестерко спільно з БО "ПоПарам" зібрали понад 4 мільйони гривень для армії.

Поділитися:

Учасники "Танців з зірками" актор Костянтин Войтенко та танцівник Антон Нестерко спільно з благодійною організацією "ПоПарам" зібрали 4 500 000 гривень на закупівлю обладнання для української армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Енергодар — це Україна". ТНМК присвятили пісню тимчасово окупованому українському місту

Благодійну організацію "ПоПарам" заснував Антон Нестерко, до ініціативи долучився й актор Костянтин Войтенко. З початку повномасштабної війни росії проти України "ПоПарам" збирає гроші на придбання обладнання, необхідного нашим військовим. Завдяки цьому вдається закуповувати пристрої, які роблять ефективнішою нашу боротьбу та полегшують роботу хлопців і дівчат на передовій. Наприклад, Костянтин Войтенко та Антон Нестерко показали, яку завдяки внескам небайдужих українців придбали портативну зарядну станцію на сонячній батареї для ЗСУ.

І ось тепер Войтенко та Нестерко повідомили, що вдалося зібрати неймовірну суму: 4,5 мільйони гривень для потреб ЗСУ! Фіналіст "Танців з зірками" 2021 року актор Костянтин Войтенко про це написав в Instagram:

"Ми дістались відмітки 4,5 млн грн. Саме таку суму ми разом з вами зібрали і витратили на допомогу нашим найкращім воїнам в світі, які захищають нашу країну. Закликаємо вас не забувати про те, що війна триває, і про те, що треба кожен день допомагати нашим військовим. Потрібна форма, взуття, футболки, потрібні побутові речі, каски та бронежилети. Все це потрібно кожен день, і тільки ми з вами можемо вирішити це питання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це моя велика давня мрія”: ведуча 1+1 Іванна Онуфрійчук відкрила у Швейцарії благодійний фонд

А танцівник Антон Нестерко, який брав участь у "Танцях з зірками" в парі зі співачкою Jamala, так емоційно відреагував на такий потужний благочинний збір:

"Це все завдяки Вам! Це все для наших воїнів! Ми впевнені у нашій перемозі! І кожен день разом з Вами ми наближаємось до неї впевнено! Ми впевненні у наших воїнах, вони найкращі! Величезна подяка всім і кожному, хто розуміє необхідність підтримки! Слава Україні!"

Новини по темі