"Я при надії", — Катерина Кухар заінтригувала коментарем у прямому ефірі шоу "Танці з зірками"

Танці з зірками
"Я при надії", — Катерина Кухар приголомшила своїм коментарем: натякнула на вагітність.

Катерина Кухар приголомшила своїм коментарем: натякнула на вагітність.

Поділитися:

Сьогодні, 24 жовтня, проходить 8 епізод головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". Вечір присвячений темі "Тріо", оскільки до зоряних пар приєднуються популярні учасники минулих сезонів. Однак сюрпризом вечора виявився не танець, а коментар судді шоу Катерини Кухар.

Суддя "Танців з зірками" у восьмому ефірі шоу, коментуючи виступ Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова, сказала неоднозначну фразу:

Я при надії. 

Кухар

Прима-балерина шокувала всіх у прямому ефірі, не розгубився лише Юрій Горбунов, який пожартував, що десь це вже чув (Катерина Осадча, дружина телеведучого, стала мамою втрєтє 19 серпня).

Наразі ніяких офіційних підтверджень Катерина більше не робила, тому чи вагітна насправді танцівниця  — залишається здогадуватись. Поки що коментар виглядав, як продовження оцінки виступу Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова:

Нарешті ви розкрили ваші крила, зробили піруети... я повірила в історію вашого кохання і, напевно, я сьогодні така емоційна, бо я при надії...

Дивіться, як саме коментувала Катерина Кухар виступ пари:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатерина Кухар у річницю весілля зізналася чоловікові в коханні: «Люблю тебе за те, що поруч з тобою я відчуваю себе дівчинкою»

Нагадуємо, що Катерина перебуває у стосунках з Олександром Стояновим, українським артистом балету, прем'єром Національної опери України. Пара виховує двох дітей: сина Тимура та дочку Анастасію.

Кухар фото

Новини по темі