"Я виходила з павільйону зі сльозами на очах", — Іванна Онуфрійчук розповіла свої враження від цього сезону "Танців з зірками" (голосуємо за найкращий образ ведучої голдруму)

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук розповіла свої враження від цього сезону "Танців з зірками", голосування за найкращий образ ведучої голдруму

Розглядаємо розкішні образи ведучої голдруму "Танців з зірками" Іванни Онуфрійчук та голосуємо за кращий.

Поділитися:

В неділю, 28 листопада, відбувся фінал головного танцювального шоу країни «Танці зі зірками» та вже відомо, хто переміг у п'ятому сезоні. Ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук розповіла, які у неї залишились враження від цього сезону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіщо друге весілля?", – Іванна Онуфрійчук розповіла, чому після Мальдів влаштувала церемонію ще й в Україні

Іванна зізналася, що три місяці пролетіли надзвичайно швидко:

Минулої неділі я виходила з павільйону зі сльозами на очах. Усі учасники та команда стали особливою частинкою мого життя. Щонеділі ми з Юрою Горбуновим з радістю виходили в прямий ефір, аби зробити ваш недільний вечір справжнім, незабутнім святом! 

Онуфрійчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорний і білий лебідь на «Танцях з зірками»: битва образів Катерини Кухар та Іванни Онуфрійчук (голосування)

На останок Онуфрійчук зазначила, що не вистачить слів, аби передати її безмежну любов до всіх, хто був задіяний у "Танцях з зірками"

Онуфрійчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук розповіла про те, як познайомилася з чоловіком та зізналася: «Я мрію стати щасливою мамою»

А також голосуйте за найкращий образ ведучої у шоу "Танці з зірками":

poll_content_835

Дивіться відео, як Іванна Онуфрійчук завітала з мамою у шоу "Твій день":

Новини по темі