Танці з зірками: стало відомо, хто посів друге та третє місце у фіналі

Танці з зірками
Танці з зірками: хто посів друге та третє місце у фіналі

28 листопада — фінал шоу "Танці з зірками". Стало відомо, які пари опинилися за крок до Кубку переможця.

Поділитися:

Сьогодні, 28 листопада о 21:00, проходить фінал "Танців з зірками". Стало відомо, хто отримав бронзу та срібло в головному танцювальному проекті країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у фіналі (ВІДЕО)

У фіналі змагалися пари: Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна.

"Бронза" або 3 місце біля пари: Костянтин Войтенко та Роксолана Маланчук.

У фіналі, Костя Войтенко зізнався:

«Після кожного танцю я відчуваю, що він реально не важливий, цей зріст. І це моя перемога над собою, над комплексами. Ми зруйнували стереотипи. Ми точно показали всій країні, що якщо ти віриш в себе і класно робиш свою справу, то ти будеш у фіналі».

Дивіться фрістайл пари у Суперфіналі проєкту:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

"Срібло" або 2 місце у пари: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар.

"Танці з зірками" відкрили для Ольги Харлан зовсім новий світ, нову її:

«Це для мене новий світ, виклик, колосальний вихід із зони комфорту. Я відчуваю, що стала пластичнішою, ніжнішою, сексуальнішою. Я зрозуміла, що це завжди було в мені, просто проєкт з мене це витягнув».

Дивіться їх неймовірний фрістайл у Суперфіналі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Українська хореографиня, режисерка-постановниця та креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко розповідала про своє перше враження від суперфіналістів Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук, а також — Ольги Харлан та Дмитра Дікусара. 

Новини по темі